2777
2789
عنوان

اه شوهرای شمام اینطورن😣😣😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 150 پست

یه مدت بهش اصلا زنگ نزن تاخودش پیام بده یا سراغتو بگیره یعنی چه حتی شده چند روز اگرم گفت چرا خبری ازت نیس‌بگو من کارت داشتم زنگ میزدم حالا کاری نداشتم گفتم توهم کاری داشته باش یخودت زنگ میزنی

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كارخونه چي داره شوهرت ؟😶

مواد اولیه پلاستیک و فراورده هاش یه کار دیگه هم دارن😣

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

اتفاقن من یه هفته پیش ناراحتیم همین بود ولی دیشب شوهرم سنگ تموم گذاشت و قشنگ منو جلو خانوادش سیلی زد در گوشم و از موهام کشید از خونه انداخت بیرون بعد خواهر شوهرم اومده منو تو پله ها بوس کرده اشکامو پاک کرده آورده تو اتاق پسر بیچارم هنوز یه سالش نشده این صحنه هارو دید انقد بقض کرد و گریه کرد که نگو😢

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
آدم یکی و از ته دل دوست داشته باشه براش وقت خالی میکنه همسرمن ۷میادخونه بااین حال منو میبره گردش یا ...

ربطی نداره شوهره من عاشقمه ولی اهل زنگ زدن نیس از بیرون رفتنم زیاد خوشش نمیاد میخوای بگی شوهرای ما که زنگ نمیزنن ازمون خوششون نمیاد 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

تایم کاریش اصلا زنگ نزن که بعدش مجبور نشی عذر خواهی کنی

یه چند وقت هم کمتر زنگ بزن اگه اونم زنگ زد یه مقدار که حرف زدید تا حس کردی میخواد قطع کنه تو پیش دستی کن بگو عزیزم کاری نداری و زود خداحافظی کن

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
نمی دونم والا شوهرم من کارمنده از صبح تا ۳ دو بار می زنه اگه تا عصر نیاد تا ۴ بارم می زنه. شوهرت کار ...

اره عزیزم ولی از ۶عصر به بعد تقریبا خالیه اما‌باز من فقط زنگ میزنم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
اسی چرا اینجا راهنمایی می خوای .من گر طبیب بودم سر خود دوا می نمودم .اقایون با خانم ها متفاوتن .

ینی چی عزیزم

خب اینکه سرکار نمیتونه حرف بزنه و بعد از ساعت 6 هم خسته س راست میگه، ضمن اینکه بعضی آدما اهل تلفن نیستن تا بتونن از زنگ زدن در میرن بعد سوتفاهم میشه که قصد و غرضی دارن. اگه تو پیام باهات به اندازه کافی حرف میزنه و مشتاقت هست ازش قبول کن برا اینکه صدای همدیگه رم بشنوین میتونین گاهی ویس بفرستین به جای پیام متنی. ولی اگه میبینی حتی تو تعطیلیا و سرحالیاش هم مشتاق با تو بودن نیست اون بحثش جداس. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

همسر من وکیله مداااااااااام پشت خطش هستم و وقتی هم آزاد میشه خطش یا پشت خط داره یا میگه دادگاهم و عذزخواهی میکنه و قطع میکنه و معمولا تا زنگ نزنم زنگ نمیزنه. اما اگر در اوج خستگی ساعا ۱۱ شب بیاد خونه انقدر از لحاظ روحی و عاطفی تامینم میکنه که جبران میشه برام . منظورم از این مقدمه اینه که گاهی شرایط کاری این رو ایجاب میکنه و آقایون مقصر نیستن چون مثل ما خانوما نیستن اونا وقتی سر کارن واقعا سر کار هستن و تمرکزشون اینجاست نه مثل خانوما که در محل کار هم زمان میتونیم چند موضوع رو هندل کنیم.