2777
2789
عنوان

شوهری که دست بزن داره...

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالاااا شما یه سال ازدواج کردی 

اونوقت منم ۸ ماهه نامزد کردم نامزدم ظاهرش و وضعیت مالی خوبی داره زورگو و خشن و دستوریه تحملم بالاست 

❤قدر آدمای خوبتون رو بدونین و خوب نگهش دارین 🧿
شوهرمن وسایل پرت میکنه.الان سه روزه قهریم اصلا تاحالا یساعتم قهرنمیشدیم .دلم خیلی گرفته😔بعدبچم خیلی ...

الهی عزیزم امضات...  

انشالله خدا یه بچه دیگه بهت بده ولی میدونم نمیتونی اون بچه رو فراموش کنی دوست منم قبلا بچه اش مرده دنیا اومد و فکر کن بعد ۱۵ سال هنوز لباسای اون نوزاد رو نگه داشته و حتی اسم هم براش انتخاب کرده بود و بچه رو بردن خاک کردن 

البته الان دو تا بچه دیگه داره ولی خب قبلی هم فراموش نکرد 

انشالله غم اخرت باشه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
الهی عزیزم امضات...     انشالله خدا یه بچه دیگه بهت بده ولی میدونم نمیتونی اون بچه رو فرا ...

اره عمرا فراموشش کنم.خیلی سخته داغش موندبه دلم باچه ذوقی لباس میخریدم شناسنامه گرفتیم ای بابا

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

مشاورم رفتی چند جلسه اومد بعدش گفت نمیام حیف پول... مشاور فرستاد دکتر اعصاب و روان براش دارو نوشت یه مدت خورد ولش کرد... اصلا چیز مثبتی نداره که فکر کنم پرخاشگره... خودخواهه... خسیسه... اگه من یه چیزی خریدم تا، چند، ماه همینجور میگه، تو ولخرجی کردی... کلا میگه من به تو حساب پس نمیدم کجا میرم کجا میام... با خانوادشم خیلی مشکل دازه کلا تا حالا ندیدم با کسی رابطه خوبی داشته باشه... فقط وقتایی که دعوا میکنیم بعدش مهربون میشه واسه همین دلم میسوزه براش ولی واقعا طبیعیه که تو یه سال تقریبا هر ماه منو کتک بزنه؟ 

اول زندگی همین ببین سر چی دعوا 

اوایل میگفت چرا خانوادت زنگ میزنن 

بعد گفت هزینه هاتو باید بابات بده من ندارم 

سر هرچیزی که فکر کنی

میرم بیرون ماشین خراب میشه منو میده سینه ی فحش که تو خرابش کردی درصورتی که خودش خراب بود از اول من نمیخواستم ببرم خودش گفت با ماشین برو اینجور مسائل

مشاوره رفتیم گفت کنترل خشم نداره باید درمان بشه ولی ادامه نداد 

برات دعا میکنم گلم 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
اوایل میگفت چرا خانوادت زنگ میزنن  بعد گفت هزینه هاتو باید بابات بده من ندارم  سر هرچیزی ...

مگ زیاد زنگ میزنن؟؟؟ اگ رو ماشین حساس دست نزن 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
مگ زیاد زنگ میزنن؟؟؟ اگ رو ماشین حساس دست نزن 

کلا میگفت نباید زنگ بزنن نباید بری خونشون با خانوادم بده هنوزم همینطوره... حتی دوران عقد کلا خانوادمو بلاک کرد از گوشیم... گوشیمو شکست... الکی الکی هیچیم نبود که بگم از چیزی ناراحته 

کلا میگفت نباید زنگ بزنن نباید بری خونشون با خانوادم بده هنوزم همینطوره... حتی دوران عقد کلا خانوادم ...

پس مشکل داره کلا. من شوهرم اول زندگی خیلی اثاث شکست الان بعد از حدود چهار سال تازه یکم رنگ آرامش میبینم چون ب غذا حساس بود چ قیمه ها ک روی فرش ریخته نشد چ غلط کردمای ک نگفتم تا بیخیال وحشی بازیاش بشه 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
پس مشکل داره کلا. من شوهرم اول زندگی خیلی اثاث شکست الان بعد از حدود چهار سال تازه یکم رنگ آرامش میب ...

خسته شدم دیگه... حتی شده تو بازار کتکم زده خیلی خورد شدم تو این مدت... خانوادم میگن جداشو.. کاش برنمیگشتم هیچوقققققت... الانم روی رفتن به خونمونو ندارم