2777
2789
عنوان

زردی نوزادم

216 بازدید | 16 پست

خانما زردی نوزادم 15بود بستریش کردیم.رسید به 7.6 و بیمارستان مرخص کرد.و 24ساعت بعد مجدد تکرار کردیم شد7.9 میزان زردیش..این یعنی زردیش خدای نکردده برگشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت عرق کاسنی بخور

شیرزیادبدیدبهش

خونه راگرم نکنیدزیاد

قطذه بیلی ناسترازداروخانه بخربهش بده

نگران نباش خوب میشه اخه یکم عددش شایدتوازمایشگاههاتعییرکنه

تا40روزبچه زرده 

ممکنه بازم بره بالا.  ولی دیگه تا ۱۵ نمی‌رسه. چند روزشه؟    پسر من بعد مرخص شدن دوباره تا ۱۱, رفت بالا زردیش ولی دکتر گفت دیگه بستری و نور لازم نداره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
به دکترش گفتم گفت دوروز دیگه بیار معاینش کنم

خوب پس چیزایی ک واسه زردی خوبه روخودت هم بخور شنیدم عرق کاسنی خوبه بپرس ببین چ چیزایی واسه زردی خوبه خودت بخوری ک شیرش میدی بدترنشه یکم رعایت کن ک بیادپایین

تیکر تولد یکسالگی دخترم
ترنجبین بخور و به بچه هم بده شیر زیاد بده منظورم اینه که حجم کم بده اما هر ی ربع بده با صدر بدنشو ...

صدرچیه ببخشید.چ تاثیری داره چ جوری استفاده میکنن بعدشیردادن چ فایده ای داره

تیکر تولد یکسالگی دخترم

سلام گلم چقدر نگرانی

من زردی نوزادم انقدر زیاد بود که سفیدی چشمش رنگ سبز شده بود و پوستش رنگ پفک

زمانی که زردیش پایین اومد 17بود

شما سنا دم کن و یک قاشق مرباخوری به بچه بده.خیالتون راحت.

ان شالله خوب میشه

گناه یعنی خداحافظ مهدی
صدرچیه ببخشید.چ تاثیری داره چ جوری استفاده میکنن بعدشیردادن چ فایده ای داره

صدر پودر برگ صدره

از عطاری بخر با اب قاطی کن خمیر شل بشه

تو حمام بمال به بدنش چند دقیقه نگه دار بعد بشور

چون خنکه باعث میشه زردیش کم بشه

شیر دادن کبد بچه رو تمیز میکنه

اصل زردی ریشه اش توی کبد و کلیه اس وقتی شیر میدی شیر کبد و کلیه رو میشوره و الودگی رو دفع میکنه

از نظر من نگران نباش.پسرمنم زردیش۱۵بود اومدشد ۷ونیم و دیگه‌ بالاتر از ده نشد.

نگران نباش

خانمای عزیز اینهمه یردی برای بچه و مادر یکم نگران کننده نیس که شما پیشنهاد میدید؟

چقدر خنده به سیمای شما می آید