2777
2789

البته نه اون مدلا که مثلا بگین جور دیگه برامون جبران کرد... اونطوری نه ها... 

کلا هدیه ای  کادویی چیزی برا تشکر نداده باشه. 

من☝️

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

من 😀 حتی گل هم برام نیاورد 😀

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز زایمان نکردم اما قراره کادویی نخره چون هزینه بیمارستان و گوسفندی که میخره ۹ ملیون میشه پولی نمیمونه برای کادو ...احتمالا گل ....اطرافیانم همه طلا کادو دادن موقع زایمان خانومشون😖

برای سلامتی همه ی مریض ها و مامان شدن همه منتظر ها صلوات بفرستید 😘
منم کادو نداد اوضاع اقتصادیمون بد بود ده تومنم هزینه زایمان شد ولی یه سبد گل بزرگ و با بادکنک اورد و ...

مگه کدوم بیمارستان زایمان کردی ۱۰ تومن شد؟ 

اینم من جواب بدم😅😅 ی بیمارستان نیمه خصوصی مث پاسارگاد رو ده تومن میفته! زایمان تا سی تومنم هست بعض ...

ععه من قراره برم نیکان شخصی هست ۷ تومن نهایت ۸ تومن