2777
2789

مامانی عزیز لطفا بگید خیلی برام مهمه اگه بچتون آرڗی یا حساسیت ب پروتین گاوی داره چه داروی میدید؟  یا چ شیرخشکی؟ یا اونای که نی نی هاشون این مشکلو داشتن خوب شدن تا چه سنی طول کشیده؟؟؟

سن نی نی هاتون؟

وزنشون؟

من فکر کنم قبلاً به شما گفتم یا نه. یادم نمیاد. به هر حال. برای حساسیت که فقط پرهیز غذایی هست و دارو نداره. برای رفلاکس رانیتیدین و اس امپرازول. شیر کمکی هم دکتر شیر اچ آ هر مارکی که بچه بخوره تجویز کرد.  از ۶ ماهگی رژیم خودم و از ۸ ماهگی رژیم دخترم تموم شد. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من فکر کنم قبلاً به شما گفتم یا نه. یادم نمیاد. به هر حال. برای حساسیت که فقط پرهیز غذایی هست و دارو ...

دکتر نان اچ ا داده اصلا هرکاری میکنم نمی خوره نان ۲ معمولی هم می خوره سرفه میکنه شدید بالا میاره شیرخودمم ب زور میدم ولی سیر نمیشه کلافه شدم واقعا ب دکترش میگم میگه خو عذا بده شیرنمی خوره خب شیر جای خودشو داره اخه نمیشه نخوره ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نان اچ ا داده اصلا هرکاری میکنم نمی خوره نان ۲ معمولی هم می خوره سرفه میکنه شدید بالا میاره شیر ...

دختر من کلاً شیشه و شیرخشک رو قبول نکرد. غذا و شیر خودم رو میدادم.

اگر حساسیت داره که نان معمولی نباید بهش بدی هم حساسیت و هم رفلاکسش رو تشدید می کنه. تاثیری که ماده آلرژن رو دستگاه گوارش میذاره بدتر از کمتر غذا خوردنشه که. 

من فکر کنم قبلاً به شما گفتم یا نه. یادم نمیاد. به هر حال. برای حساسیت که فقط پرهیز غذایی هست و دارو ...

الانم ۵ روزه مریضه نمیدونم مشکلش سرماخوردگیه یا آرڗی؟ ریفلاکسم داره از ی طرف اذیتش میکنه 

الان آبریزش بینی گرفتگی داره سرفه میکنه بالامیاره یکمم تب داشت الان بهتره دکتر گفته لبنیات ممنوع غذاهاشم بدون شیر تاالانم خون تو مدفوعش ندیدم قبلا ک ریفلاکس داست اصلا زیاد بالا نمیاورد نمیدونم تو ۵ روز چش شده بچم با سرفه استفراغ میکنه

الانم ۵ روزه مریضه نمیدونم مشکلش سرماخوردگیه یا آرڗی؟ ریفلاکسم داره از ی طرف اذیتش میکنه  الان ...

شاید خلط داره گلوش. دکتر بردی؟

دختر من کلاً شیشه و شیرخشک رو قبول نکرد. غذا و شیر خودم رو میدادم. اگر حساسیت داره که نان معمولی نب ...

دختر توام خیلی آروغ میزنه ؟ خب الان من چ شیرخشکی بدم نان اچ ا خیلی تلخه بچم بدتر با اون اوق میزنه 

الان هم داروی ریفلاکس میدم

هم داروی سرماخوردگی

شاید خلط داره گلوش. دکتر بردی؟

اره بخدا بگو صد دفعه امروز بازم بردم اخرشم گفتم اگه خطرناکه نامه بده ببرم بستریش کنم بیمارستان کودکان بچم داغون شد گفت نیازی نیس

دختر توام خیلی آروغ میزنه ؟ خب الان من چ شیرخشکی بدم نان اچ ا خیلی تلخه بچم بدتر با اون اوق میزنه&nb ...

نه. الان سه سالشه البته. ولی از اول خیییلی کم بادگلو داشت. من شنیدم برای اینکه بجه شیر اچ آ رو قبول کنه بهتره اینطوری عمل کنی که مثلاً اگه ۴ پیمانه شیر معمولی میدی، یه پیمانه اش رو اچ آ بریزی. یکی دو روز بعد دو پیمانه، بعد سه پیمانه. اینطوری کم کم به طعم اچ آ عادت کنه.

شما از وقتی فهمیدی آلرژی داره باید شیر معمولی رو قطع می کردی. بچه ۷ ماهه به سختی تغییر مزه رو قبول می کنه. 

نه. الان سه سالشه البته. ولی از اول خیییلی کم بادگلو داشت. من شنیدم برای اینکه بجه شیر اچ آ رو قبول ...

من تازه فهمیدم اونم مطمن نیستم دکترام درس

ت حسابی جواب ادمو نمیدن خود دکترش واس ریفلاکسش که برده بودم گفت همون شیر معمولی بده با داروهای ریفلاکسش و اینکه هرچیزی ک شیر داره ممنوع واسش

تااینکه این ۵ روز اینجورشده بچم الانم میگه شیر اچ ا بدی بهتره اونم اصلا لب نمیزنه