2777
2789
عنوان

اشتباه جنسیت تو سنوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 59 پست
چون منم دکتر پایان هفته هفته سونوی غربالگری نوشته ،ولی میگن بین هفته هجده تا بیست باید بری ،منم شک د ...

منم میخواستم هجده برم ولی دکتر گفت قبل هجده برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سن نیس ک خواهری.اگ ۵۰ سالمونم بود باز نگران بودیم چون تجربه ای نداریم.انشاالله از پسش ب خوبی بر می ...

اره عشقم ب سن نیس ب روحیس منم اذر میخام اقدام کنم برام دعا کن خدا پسر گلتو برات نگه داره

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
آره بابا من فقط دوست ندارم سیسمونی بخرم اشتباه بشه مگه بچه اولمه و هیچ فرقی نداره فکر کنم این خانم ...

من جند روز بيمارستان بستري بودم تخت بغليم رفت زايمان كرد چند. دقيقه قبلش گفت ك ني نيم پسره و همه وسايلش آبي بود ،وقتي به دنيا اومد دختر بود و شوكه شده بود كفت چند ماه پسرم بوده يهو چطوري بهش بگم دخترم،گفت لباس فروشي آشناست برم وسايلشو عوض كنم

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
اره عشقم ب سن نیس ب روحیس منم اذر میخام اقدام کنم برام دعا کن خدا پسر گلتو برات نگه داره

حتما مرسی فداتشم..بسلامتی انشاالله باردار بشی و راحت هم زایمان کنی.من دوشنبه وقت زایمانمه میگم چقدر زود گذش.مث برق میگذره.دلت برا سختیاشم تنگ میشه

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
حتما مرسی فداتشم..بسلامتی انشاالله باردار بشی و راحت هم زایمان کنی.من دوشنبه وقت زایمانمه میگم چقدر ...

واااااي نه واسه من يه روز يكسال ميگذره 

من جند روز بيمارستان بستري بودم تخت بغليم رفت زايمان كرد چند. دقيقه قبلش گفت ك ني نيم پسره و همه وسا ...

وای چقدر سخته اینهمه سیسمونی بخری بعد بری عوض کنی

حتما مرسی فداتشم..بسلامتی انشاالله باردار بشی و راحت هم زایمان کنی.من دوشنبه وقت زایمانمه میگم چقدر ...

اسمشو چي گذاشتي؟

ای جونممم پس خیلی کم مونده تا نی نی تو بغل بگیری 

مرسی مهربونم من پلی کیستیکم اگ یادت بود روز زایمانت برا منم دعا کن زود مامان شم اسمم زهراست

۲۴گلم نه خوب بود ولی تقریبا دوماهی حالت تهوع داشتم  چون شیرینه آدم تحمل میکنه

ای جونم😍

بسلامتی بیاد بغلت

وای چقدر سخته اینهمه سیسمونی بخری بعد بری عوض کنی

اگه خودت شك داري صبر كن تا دو هفته دوباره برو

اگه أصفهاني بگو تا بگم كجا بري 

من هفته ١١برام صد درصد تو برگه نوشت

ای جونممم پس خیلی کم مونده تا نی نی تو بغل بگیری  مرسی مهربونم من پلی کیستیکم اگ یادت بود روز ...

حتما حتما یادم میمونه💋💋

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹