2777
2789
عنوان

اشتباه جنسیت تو سنوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 59 پست
نه عزیزم اصلااا نگران نباش فقط شب بیدادی هاش سخته که بعد از ۴۰ روز خیلی بهتر میشع

خیلی نگرانم همش فک میکنم نمیتونم 

مرسی ک امید دادی😘

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالااگه میگفت پسراصلا ب اشتباه شدنش فکرنمیکردی.نمیدونستی ازخوشحالی چیکلرکنی🤨

وقتي جنسيت و ميفهمي ديگه فرقي نداره مهرش ميره تو دل

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
خیلی نگرانم همش فک میکنم نمیتونم  مرسی ک امید دادی😘

منم همیشه شبا از ترسش خوابم نمیبرد انقدر که بقیه اه وناله میکردن😁ولی خیلیی شیرینه از اون چیزی که فکر میکردم اسون تره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وقتي جنسيت و ميفهمي ديگه فرقي نداره مهرش ميره تو دل

آره بابا من فقط دوست ندارم سیسمونی بخرم اشتباه بشه مگه بچه اولمه و هیچ فرقی نداره

فکر کنم این خانم خودش عشق پسره که اینجوری فکر میکنه😐

منم همیشه شبا از ترسش خوابم نمیبرد انقدر که بقیه اه وناله میکردن😁ولی خیلیی شیرینه از اون چیزی که فک ...

خب خداروشکر الهی همیشه سالمو سلامت باشه نی نی نازت😍😍😍😍

اخه گفتی نگرانی گفتم سنت پایینه منم مثل تو میترسم ۱۹ سالمه خیییلی میترسم

ب سن نیس ک خواهری.اگ ۵۰ سالمونم بود باز نگران بودیم چون تجربه ای نداریم.انشاالله از پسش ب خوبی بر میایم ب خودت استرس نده😘😘😘

آره بابا من فقط دوست ندارم سیسمونی بخرم اشتباه بشه مگه بچه اولمه و هیچ فرقی نداره فکر کنم این خانم ...

عزیزم چنسالته؟بارداری سخته؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم