2777
2789

اول از خدا ک واسمون پیشا پیش هدیه ی بزرگ ثمره ی عشقمونو داده بی نهایت ممنونم خدایا شکرت👼🏻❤🙏🏻🤰🏻 و بعدهم از همسرم بابت همه چی ممنونم ...خیلی دوستش دارم ❤💏👫🏻

خواستم شادیمو باهاتون شریک بشم فدایه همتون❤😘

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

من تو اتاق عمل که سزارین شده بودم وقتی تو ریکاوری بودم بین هوش وبیهوشی همش میگفتم ثمره ی عشقم کو ثمره ی عشقم کو همه پرستارها بهم میخندیدن صداشون میومد 🤣🤣🤣🤣🤣

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو اتاق عمل که سزارین شده بودم وقتی تو ریکاوری بودم بین هوش وبیهوشی همش میگفتم ثمره ی عشقم کو ثمر ...

ای جانم عزیزم چقدر قشنگ وای احساساتی شدم فدایه ثمرتون بشم ❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

اولین سالگرد ازدواج ماهم نزدیکه اول اذر😍😍نینیت کی به دنیا میاد؟انشالله همیشه خوش باشید سه نفری😍😍 ...

ءا جدی پیشاپیش تبریک میگم عزیزه دلم همیشه کنار هم‌ شاد باشید ❤😘خرداد ماه انشاالله نمیدونی چقدر از الان واس دیدنش ذوق دارم 

ءا جدی پیشاپیش تبریک میگم عزیزه دلم همیشه کنار هم‌ شاد باشید ❤😘خرداد ماه انشاالله نمیدونی چقدر از ا ...

ممنون😘😘ای جان به سلامتی بغلش کنی عزیزم😘

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤