2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱- روی کامپیوتر مرورگر فایر فاکس رو نصب کنید و افزونه hox رو بهش اضافه کنید(یا در صورت استفاده از ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن فعالش کنید)

۲- آی پی خودتون رو تغییر بدید به یکی از کشورهای دلخواه

۳- برید به آدرس و یوزر پس رو بزنید

اینجا به شما اخطار میده که از آی پی ناشناس استفاده شده و یه ایمیل (یا اس ام اس) برای شما که حاوی کد ۶ رقمی هست ارسال میشه

۴- کد رو وارد کنید. در اینجا دو حالت وجود داره، یا مشکل حل میشه و یا ادامه داره

در صورت ادامه داشتن به ایمیل برید و آخرین ایمیل ارسالی از اینستا رو باز کنید و رمز رو تغییر بدید. بعد از تغییر رمز وارد اینستا نشید و منتظر باشید تا یه ایمیل دیگه براتون بعنوان تایید تغییر رمز بیاد.

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
۱- روی کامپیوتر مرورگر فایر فاکس رو نصب کنید و افزونه hox رو بهش اضافه کنید(یا در صورت استفاده از ف- ...

مرسی خداکنه جواب بده

مثه یه قصه ی شیرینی که داری ته ته دل من میشینی     
۱- روی کامپیوتر مرورگر فایر فاکس رو نصب کنید و افزونه hox رو بهش اضافه کنید(یا در صورت استفاده از ف- ...

اين مراحل كار ميكنه مشروط به اينكه از باتهاى افزايش لايك و فالوئر استفاده نكرده باشين

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
اين مراحل كار ميكنه مشروط به اينكه از باتهاى افزايش لايك و فالوئر استفاده نكرده باشين

استفاده که کردم ولی این مراحلم نتونستم انجام بدم IPعوض نمیشه

مثه یه قصه ی شیرینی که داری ته ته دل من میشینی     
استفاده که کردم ولی این مراحلم نتونستم انجام بدم IPعوض نمیشه

دوست من از ف ي ل ت ر ش ك ن استفاده كردين؟ اون براتون اينكار رو انجام ميده