2777
2789
عنوان

کیا رژیم پسرزایی گرفتن و موفق شدن

4183 بازدید | 20 پست

خواهش میکنم اگه کار خاصی انجام دادید و به جنسیت مورد دلخواهتون رسیدید برا بقیه هم توضیح بدید بلکه همه به هر چی آرزوشون هست برسن.... ممنون

🌹مرا هزار امید هست و هر هزار تویی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم یه مرکزی هست میگن تضمین میده جنسیت بچه روهمونی که میخاین میکنه فکرکنم با تغذیه ولی هزینش هم بالابود من که اعتمادندارم به این مراکز!

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای پسرتان صلوات فرستادم میشه بگید چند سالشه؟

ممنون عزیزم سه سال وچهارماه

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
اینجا فک نکنم کمکت کنن عزیزم اگه تل.گرام داری برو کانال پسر دار شدن اصلی رو سرچ کن عضو شو

میشه راهنمایی کنین آدرس دقیق کانال رو . چون از اینجور کانالها زیاد هست 

🌹مرا هزار امید هست و هر هزار تویی 🌹
ممنون عزیزم سه سال وچهارماه

اها اخه پسر خواهرشوهر منم تقریبا سه سالشه اصلا حرف نمیزنه حتی یه کلمه فقط صدا درمیاره 

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 

نه ولی درمانگاه بهش ببره گفتار درمانی هنوز که نبرده این به روش طبیعی باردار نشد ای یو آف کرد ممکنه مال اون باشه سنش هم بالا بود تقریبا 

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 
اصلا صحبت نمیکنه دکتر نگفته واسه چی پسر منم دو سالشه خیلی تنبله تو حرف زدن

خیلی نامفهوم درحدبچه یه بچه دوساله. میگفت بهش شوک واردشده 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
نه ولی درمانگاه بهش ببره گفتار درمانی هنوز که نبرده این به روش طبیعی باردار نشد ای یو آف کرد ممکنه م ...

پسرمن سالمه مشکلی نداره. خودم 23 سالم بودباردارشدم. طبیعی. اما میگن شوک بهش واردشدا.