2777
2789
عنوان

ترس از دندون پزشکی

163 بازدید | 14 پست

دوستان من به شدن از دندون پزشکی میترسم‌تا جایی که سه تا دندونم داره نابود میشه اصلا میخوام سکته کنم وقتی  وارد مطب میشم حتی جرات ندارم دندونامو نشون دکتر بدم 

اگه کسی مث من بوده و راهکاری داره بهم بگه واقعا کمک میخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتی تاحالا یعنی؟؟؟

😂😂

ترس نداره ک

منم خ میترسیدم 

ی شب اینقدر درد گرفت ک باپای خودم رفتم.جز امپولش ک یکم درد داره بقیه ش اصلا هیچی نمیفهمی.نترسسسسس

اگه جایی ک وایسادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید..شما درخت نیستید😊

من وقتی آمپولو میزنن تپش قلب میگیرم شدید.کلا دندونپزشکی استرس زاست.چه کاری که میخوان رو دندونت انجام بدن چه هزینش

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

34سالمه 

قبلا میترسیدم تا اینکه یکی از فامیلای خودمون دندون پزشک شد به دندون پزشک عالی  همیشه میرفتم پیشش چون میدونست من میترسم خیلی مراقب بود تا اینکه بار آخری بد برخورد کرد سر ترسم منم از همون روز هم بهم بر خورد هم ترس مث قدیما  برگشت 

😭 خیلی میترسم قابل کنترل نیست انگار

من وقتی آمپولو میزنن تپش قلب میگیرم شدید.کلا دندونپزشکی استرس زاست.چه کاری که میخوان رو دندونت انجام ...

حالا هزینش مهم نیست میگذره 

کاش یه راهی واسه ترسش بود 

من نمیتونم دیگه درست غذا بخورم 

یه دکتر ناشی چن سال پیش دوتا دندونمو کنار هم نابود کرد شیش ماه فقط دووم داشت کارش همونا الان شده دردسر 

34سالمه  قبلا میترسیدم تا اینکه یکی از فامیلای خودمون دندون پزشک شد به دندون پزشک عا ...

آرامبخش بخورین چی؟ امتحان کردین؟ البته نه سرخود با دکتر مشورت کنین

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!