خواهرم یک ساله که با یه پسری دوسته و با هم قرار ازدواج گذاشتند . تا حالا حضوری همو ندیدن و فقط دوستیشون در حد پیامو تلفنی بوده . اختلاف فرهنگی زیادی باهم داریم . ما خانواده مذهبی هستی ولی پسره ازیناس که اسلامو مراسمای مذهبیو قبول نداره .حالا چون من به خواهرم گفتم که بهم نمیخورید چاهار ماهه رابطمون شکراب شده و حرفم باهم نمیزنیم . باورم نمیشه به خاطر کسی که تا حالا حضوریم ندیدتش رابطه خواهریمون خراب شده. دوستشم بهم گفته من اگر جاش بودم یه لحظه ام تو این رابطه نمیموندم یعنی در این حد باهم فرق دارن . خیلی دلم ازش شکسته .باورم نمیشه به خاطر یه پسری که یه ساله اومده تو زندگیش منو کنار گذاشته باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرت ندیده میخواد زنش بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد میگن چی!!! آقا بی شوهری هست ولی دیگه نه در این حدد ...
عکسشو دیده ولی حضوری تا حالا همو ندیدن . میگم بابا تو حضوری ندیدیش شاید وقتی ببینیش اونی نباشه که فکر میکردی برای چی انقد با احساست داری جلو میری . متاسفانه خیلی وابستش شده
خواهرت عاشقش شده ولی حسن میگه پسره ب خواهرت فقط ب چشم ی دوس دختر بهش نگاه میکنه ، یکسال برا دوستی و شناخت قبل ازدواج خیلی زیاده وقتی انقدر عقب انداخته فک نکنم قصدش جدی باشه ، خواهرت الان عاشقه نمیفهمه فقط کنارش باش ک ضربه بدی نخور ه