2777
2789
عنوان

رابطم با خواهرم به خاطر یه پسر خراب شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 19 پست
این فقط وابسته حرفاش شده ، ببینتشم  فرقی نداره  بازم میخواتش  شاید حتی بیشتر از الان ...

دقیقا . میگم خب این همه اختلافو میخوای چیکار کنی . میگه ما بین خودمون حلش کردیم . میگه خانواده ها مهم نیستن مهم خودمون دوتائیم

تا سرش به سنگ نخوره آروم نمیشه  تو راهنما بیش کردی خودش مختار باهاش مهربون باش

چجوری مهربون باشم 

اصلا عین خیالش نیس که چاهارماهه باهم حرف نمیزنیم ولی کافیه یه شب با پسره چت نکنه میشینه گریه میکنه صبح که پامیشه چشاش دو کاسه خون شده . واقعا نباید دلم بشکنه ازش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری مهربون باشم  اصلا عین خیالش نیس که چاهارماهه باهم حرف نمیزنیم ولی کافیه یه شب با پسره چت ...

حتما، حق داری 

حسابی آدم ناراحت میشه و جا می خوره

اما جمله معروف

عشق چشم رو کور می کنه

مامان و بابات چی میس گند

حتما، حق داری  حسابی آدم ناراحت میشه و جا می خوره اما جمله معروف عشق چشم رو کور می کنه ماما ...

مامان بابام نمیدونن . یه بار سربسته به مامانم گفتم که واسه دوستم همچین ماجرایی هست . مامانمم گفت اختلاف طبقاتی رو میشه یجوری ندید گرفت ولی دو نفر که با فرهنگ مختلف از بچگی بزرگ شدن نمیتونن خودشونو تغییر بدن