2777
2789
عنوان

پریووووود شدم😭😭😭😭😭 شما بگین چی کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 86 پست
اره عزيزم طبيعي هيچ قرصي نخوردم 

برا تقویت خودتون و همسرتون هم کاری نکردین؟ببخشید مشکل از کددمتون بود

به زودی مامان میشم😄 اسمشم میزارم امیر مهدی😍 یا محیا😍بگو انشالله دوست گلم،شاید خدا با دعای شما منو مامان کرد🙇🙇☺   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه تو دوران پریود خوب نیست،دردو کم میکنه ولی باعث خونریزی زیاد میشه

آره برا اونایی ک خونریزی زیاد دارن خوب نیست

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
چند ماه اقدامي انشالله ك خدا بهت ببخشه حتما ماه ديگه بهش فكر نكن استرس بدتره 

یک ساله اقدامم دارم دیوونه مییشم یه سقط داشتم اصلا چه وضعشه اخه

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
مفنامیک بخور خوب

خوردم دوتا باهم😭😭😭

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
منم دیروز پرئود شدم🙁🙁🙁🙁 یکشنبه نوبت گرفتم عکس رنگی حال و روزم داغونه...همسرمم دارم داغون میکنم ...

فکر کنم منم باید برم دیگه😭😭😭

الان خون دیدی کامل?

اره همین جوریییی یه دفعه باز شدم. خونریزی شدید دارم😭

منم چهار ماهه اقدامم امروز باز پریود شدم😳😳😳همسرم نذر کرده بود برااین ماه داغونم دلم نمیاد بهش بگم

منم شوهرم صبح زنگ زد گفت برو بیبی چک بخر 😭😭😭 اومدم برم حاضر شم رفتم دستشویی دیدم پری اومد یهووووو😭😭😭

بمیرم برات گریه نکن خداکریمه😔

خدانکنه عزیزم..

اخه هدا کجااس پس کووووو چرا منو نمیبینه همه بچه دار شدن بچه هاشون به دنیا اومده به من با چشم ترحم نگاه میکنن خیلی ناراحتم. 😭😭

حس الانت حس هر ماهه منه..    

بده بده خیلییی بده😭😭😭😭

خدانکنه عزیزم.. اخه هدا کجااس پس کووووو چرا منو نمیبینه همه بچه دار شدن بچه هاشون به دنیا اومده به ...

عزیزه دلم باتمام وجوددرکت میکنم خواهرمم مثل شما بودیه بارکه پری شدزنگ زدگریه کردتاتلفنو قطع کردم شروع کردم به گریه کردن گفتم( خدا تورو خدا )😔بگو چیکارکنیم انقدخواهرم نیش وکنایه میشنوه دیگه انقدرناراحت بودم که نگو ماه بعدکه دیگه کلا بیخیال شده بودفهمیدبارداره.انقدناراحت نشو میدونی که یه روزی قراره مادربشی بادل خون من چطوری که دخترم الان تازه۱۴سالش شده واز۱۲سالگیش قطع امیدم کردن نه پریودمیشه نه قراره توآینده مادربشه پس بروخدارو شکرکن ومنتظرروزی باش که هنوزقطع امیدنشدی ازش  مردم بی خودمیکنن حرفاشونوحساب نکن

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
منم شوهرم صبح زنگ زد گفت برو بیبی چک بخر 😭😭😭 اومدم برم حاضر شم رفتم دستشویی دیدم پری اومد یهووووو ...

منم الان خبرشو دادم بهش...سعی کرد دلداریم بده اما میدونم که چقدر غمگین شد