2777
2789
عنوان

پریووووود شدم😭😭😭😭😭 شما بگین چی کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 86 پست
😢

عزیزم منم ۱۳ ماهه حال تورو دارم .ولی چاره ای نیس باید تحمل کرد.یه روزی از این روزای خدا دل من و تو و همه منتطرا شاد میشه.خدا بزرگه

به زودی مامان میشم😄 اسمشم میزارم امیر مهدی😍 یا محیا😍بگو انشالله دوست گلم،شاید خدا با دعای شما منو مامان کرد🙇🙇☺   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم شوید و رازیانه بجوشون بخور برا دلدردت

بابونه هم خوبه

اگر خیلی درد داری شیاف دیکلوفناک بذار

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزم منم ۱۳ ماهه حال تورو دارم .ولی چاره ای نیس باید تحمل کرد.یه روزی از این روزای خدا دل من و تو و ...

ان شالله خدا به شما هم مثل استارتر یه نی نی ناز بده 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
منم دیروز پرئود شدم🙁🙁🙁🙁 یکشنبه نوبت گرفتم عکس رنگی حال و روزم داغونه...همسرمم دارم داغون میکنم ...

سلام یاسی جون چن ماهه اقدامی من یه سال رد کردم.

به زودی مامان میشم😄 اسمشم میزارم امیر مهدی😍 یا محیا😍بگو انشالله دوست گلم،شاید خدا با دعای شما منو مامان کرد🙇🙇☺   
یاسمین تو  واسه تولد نامزدت دفترچه گرفته بودی یا من اشتباه گرفتم؟؟

نه دفتر چه برا چی؟من نبودم 😁

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳