الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااای منم باردارم همش یه چیزی دلم میخواس که نمیدونستم چی...الان دلم کله پاچه خواس😭😖
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
وای من رفته بودم غربالگری مرحله ی دوم که تست تحمل گولوکز هم بود از دیشبش 6یچی نخورده بودم تا ساعت 12 ظهر طول کشید آزمایشش داشتم تلف میشدم به شوهرم گفتم فقط منو دم در یه کله پزی پیاده کن رفتیم تو هم سیراب شیرون سفارش دادم هم کله پاچه ی کامل انقدر با ولع میخوردم که شوهر و پسرمم باهام هم سفره شدن بعد اون آقاهه که بهش میگفتن دایی صاحب کله پزی دید باردارم و چه قدر گرسنه ام هست هی سنگک تازه میاورد برام هی یادش بخیر
خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین