2777
2789
عزیزم😂❤ واسم دعا کن از ته دلت ک به زودی با عشقم ازدواج کنم❤

حتما عزیزم اگ لایق باشم برات دعا کنم،انشاا... ک ب عشق میرسی و خوشبخت میشی

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍

گوشیتو به تنظیمات کارخانه برگردون احتمالی هم باشه رفع میشه. فقط قبلش واسه اینکه عکسو فیلمات پاک نشه یه کپی بگیر

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیتو به تنظیمات کارخانه برگردون احتمالی هم باشه رفع میشه. فقط قبلش واسه اینکه عکسو فیلمات پاک نشه ...

باشه مرسی عزیزم از راهنماییت.

باشه مرسی عزیزم از راهنماییت.

خواهش میکنم. فایلهای مشکوکو که نمی شناسی کپی نکن 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

من جفتشو دارم

قدرتی که تک کاره داره خیلی خیلی بیشتر از چندکارس

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
درسته ،درس عبرت شد از این ب بعد.فدات خواهری.

نمیدونم ایمیل داری یا نه ایمیلم همینه نباید ایمیلایی که نمی شناسی باز کنی اونم احتمال داره بد افزار نصب کنه. آرمین راد رو توی اینستا دنبال کنی گاهی اینا رو توضیح میده. جدیدا هم دست یه سری کلاهبردار رو کرده. که حسابهای مردمو به بهونه های مختلف که به سایتاشون میکشوندن خالی میکردن

نمیدونم ایمیل داری یا نه ایمیلم همینه نباید ایمیلایی که نمی شناسی باز کنی اونم احتمال داره بد افزار ...

نه ایمیل ندارم،سایتیم ک فقط توش عضوم اینجاست،،ان شالله  خدا ریشه شونو بخشکونه همچین ادمای کثیفی رو.