2777
2789

ببین من ۴ کاره دارم تو بازار ۸ کاره هم هست ولی به نظرم بیش از ۴ کاره خوب نیس چون یه موتور داره همه کارارو ساپورت میکنه

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندکاره دارم خیلی بدردبخوره. هم آب سیب و هویجو میتونم بگیرم. هم میتونم سیر موز و آب طالبی میشه درست کرد. هم حتی میشه غذاها رو میکس کرد سوپ بچه رو پوره کرد. تو که داری پول میدی حداقل چندکاره بگیر چندجا بدرد میخوره

من چندکاره دارم خیلی بدردبخوره. هم آب سیب و هویجو میتونم بگیرم. هم میتونم سیر موز و آب طالبی میشه در ...

خودمم همینو میگم چون مخلوط کن ندارم اسیاب کنمم خراب شده،ولی فروشنده دودلم کرد

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
خودمم همینو میگم چون مخلوط کن ندارم اسیاب کنمم خراب شده،ولی فروشنده دودلم کرد

شک نکن چندکاره نگیرمن تجربه دارم هم توخونواده ی خودم هم فامیلابعدیه مدتی بایدبری دوباره هزینه کنی هم تک کاره بخری

عشقم بچه هام
@gisoo20   بیا عزیزم اینجا با اسکرین بگو بهم فدات شم

نی نی سایت من رو انتخاب کن

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست