2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته؟؟؟

579 بازدید | 27 پست

سلام دوستان . 

من آخر همین هفته مراسم عقدمه . قراره توی محضر بگیریم بعد شام بریم خونه مادر شوهرم . 

من و همسرم ازدواج دوممون هست . 

حالا من یه سوال دارم من کلااااا از بدلیجات بیشتر از طلا خوشم میاد  . 

یه روز با هم رفتیم نقره فروشی و من یه حلقه و پشت حلقه نقره برای ازدواجمون برداشتم . ایشون هم یه حلقه نقره برای خودشون انتخاب کردن . 

به نظرتون اشتباهه که حلقمون نقره باشه ؟؟؟

نمیخوام کسی از خانوادم بفهمه

حالا امروز خواهرم زنگ زد در مورد خریدامون سوال کرد گفتن بعدازظهر میخوام برم حلقه بگیرم هنوز نخریدم اونم گفت حتما طلا بخری مثل دوماد نقره نخری که خودتو کوچیک کردی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا زشت باشه به کسی ربطی نداره مهم خودتونین.خوشبخت بشین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مشکل مالی دارین؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

من نقره برداشتم. ازدواج اولمونم بود.

چون شوهرم طلا نمیندازه گفت نقره برداریم ک منم همیشه دستم باشه

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

ببین نقره هم خوبه ولی خب از اول ساده نگیر این چیزا رو اگه واقعا شوهر آیندت نداره که خیلی ام خوبه امااگه داره طلا بگیر حالا نقره دوست داری طلا سفید بخر

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
بنظرم طلا بهتره چون بعدها توزندگی یع نوع پس اندازبع حساب میاد

هیچ کس حلقشو نمیفروشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست