سلام من حدودا ۴ ماه قبل عروسیم بود لباس عروسمو خریدم الان میخوام تاوقتی جدیده و قدیمی نشده بفروشم یا کرایه بدم مدلش خیلی شیکه تهران هستم اما نمیدونم کجا ببرم میشه راهنماییم کنین لطفا
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دیگه پس دنبال چی توو تهران میگردی!؟ مد نظرت کجاس؟؟
جز مزون جایی لباس عروس بکارشون نمیاد ک
همونجایی ک برات دوختن میتونن بزارن اجاره
من ک اینکار کردم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اخه بعضیا جاها اینا رو میخرن کرایه میدن مزون چندجایی بردم گفتن ما کارای خودمون میمونه بعد عه ...
یبار کرایه دادم، همون خرید ازم چون میگف خاطره شده برام و این حرفا