2777
2789

سلام میشه مامانایی که جنسیت نی نی ها مشخص شده این کار رو انجام بدن و بگن نتیجشو با جنسیت نی نی؟؟؟

یه نخ به حلقه طلا ازدواج تون ببندید و حلقه رو جلوشکم آویزون کنید.خودتو نشسته یا ایستاده باشین.دقت کنید اول حلقه می چرخه بعد وایمیسته و وقتی  شروع به حرکت کرد اون مهمه.ببینسد میاد به سمت شکم و بر میگرده یا چپ و راست میره.

لطف کنید جنسیت بچه رو هم بگین..

اون چرخیدن اولی مهم نیست.وقتی قشنگ و اسناد و دوباره شروع به حرکت کرد اون حرکت مهمه.

ممنون میشم.اینو ذخیره کنید انجام دادیم بیاد نتیجه رو بگین منتطرم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

منتظر جواب هاتون هستم.

این روش بوعلی هست  برا جنسیت.

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم برعکس بود کاملا

گردبچرخه 

چپ و راست بچرخه

نمیدونم کدوم پسر بود کدوم دختر

ولی یادمه پسر دراومد

دختر شد

همش الکیه

فقط سونو درسته

با جدول چینی بود فک کنم

برای خودم وچند نفر گرفتم همش درست بخدا

تونت سرچ کردم

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
برا من میومد و میرفت پسره

به طرف شکم میومد و میرفت درسته؟؟

کی امتحان کردی قبل تشخیص جنسیت؟؟

اره این گفته پسر.

اگه به چپ و راست بره دختر.

به طرف شکم میومد و میرفت درسته؟؟ کی امتحان کردی قبل تشخیص جنسیت؟؟ اره این گفته پسر. اگه به چپ ...

اره قبل مسخص شدن جنسیت

تنها روشی بود که برای من درست گفت بقیه همشون میگفتن دختر 

حتی مردمم از قیافم میگفتن دختره همه دوستام کلا تا جنسیت یک نفر یک درصدم نگفت نی نیت پسره

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
من انجام دادم برعکس بود کاملا گردبچرخه  چپ و راست بچرخه نمیدونم کدوم پسر بود کدوم دختر ولی ...

نه گرد چرخیدن مال خود حلقه س.اگه به طرف شکم بیاد و برگرده پسر و اگه چپ و راست و بالعکس دختر.

اون چرخیدن اول کار برای ثابت شدن حلقه س

من جدول چینی برام اشتباه دراومد ولی یه سری علام هست که درسته

اگه بارداری اینو امتحان کن ممنون میشم بگی خبرشو

من جدول چینی برام اشتباه دراومد ولی یه سری علام هست که درسته

جدول چینی خطا داره .

این روش بو علی ثابت شده و علمی هست.

ولی به شرطی که اول بذارین چرخه بعد واینمیسته و بعد شروع به حرکت میکنی یکم طول میکشه

امتحان کردم درست در اومد

ببخشید یعنی چیشد و جنسیت؟؟

اگه بارداری اینو امتحان کن ممنون میشم بگی خبرشو

بزن جدول چینی فک کنم دقیق یادم نی 

ی جدولی بود ک آخرین پریودی واینا رو میخاست

انجام بده شک نکن راسته

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
من انجام دادم برعکس بود کاملا گردبچرخه  چپ و راست بچرخه نمیدونم کدوم پسر بود کدوم دختر ولی ...

الان بارداری؟؟