2777
2789
عنوان

خارش و خشكيه پوست نوزاد ٤ماهه

730 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دختر من ٤ماهشه مدام دستش توي صورتشه و ميخارونه حتي شب تا صبم هر يك ساعت از خواب ميپره و اينكارو انحام ميده كلافم كرده لپاش قرمز شده طفلك مدام ميشورم و كرم ايروكس ميزنم اما فايده نداره تروخدا بگين چيكار كنم من؟؟؟؟

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  

اشتباهت اینه زیادمیشوری 

وارزلین بچه بزن

بعصیا به فصل پاییزحساسن وپوستشون خشک وپوسته پوسته میشه 

البته بدم نیست ببری دکتریک موقع حساسیت نداشته باشه

ولی وازلین بچه بزن زیادم نشورشستیم سریع باحوله نرم خشک کن 

اشتباهت اینه زیادمیشوری  وارزلین بچه بزن بعصیا به فصل پاییزحساسن وپوستشون خشک وپوسته پوسته می ...

ممنون عزيزم از راهنماييت وازلينم امتحان ميكنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزيزم از راهنماييت وازلينم امتحان ميكنم

خانومی من همونم ک برام پست گذاشتی اره صورت دخترم خوب شد کرم فلوئوسینولون زدم دقت کن چی میگم پماد نه برو از داروخانه کرم فلوئوسینولون بخر کرمشو بخر فرق داره با پماد چن بار ک بزنی میره و دیگه نمیاد اما اگر شیرخودتو میخوره پروتیین گاوی و تخم مرغ بادوم زمینی و البته گوجه...نخوز اگرم شیرخشک میخوره باید ببری دکتر تا براش شیرخشک رژیمی تجویز کنه این یجور حساسیته نهایت تا یکسالگی خوب میشن ولی اون کرمو بزنی خوب میشه ایشالا

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

[QUOTE=114658872]خانومی من همونم ک برام پست گذاشتی اره صورت دخترم خوب شد کرم فلوئوسینولون زدم دقت کن چی میگم پماد نه ...[/QUOTEباشه عزيزم  اينكارم ميكنم انشاالله خوب بشه ممنون لطف كردين وقت گذاشتين جوابمو دادين خدا ني نيتو واست حفظ كنه

خانومی من همونم ک برام پست گذاشتی اره صورت دخترم خوب شد کرم فلوئوسینولون زدم دقت کن چی میگم پماد نه ...

QUOTEباشه عزيزم  اينكارم ميكنم انشاالله خوب بشه ممنون لطف كردين وقت گذاشتين جوابمو دادين خدا ني نيتو واست حفظ كنه

QUOTEباشه عزيزم  اينكارم ميكنم انشاالله خوب بشه ممنون لطف كردين وقت گذاشتين جوابمو دادين خدا ني ...

خواهش میکنم این چ حرفیه ...نگران نباش عزیزم این مسائل تو بچه ها عادیه از 5ونیم ماهگی ب بعد کم کم حلدمیشه همه چی میگذره و ما هم راحت میشیم

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین