2777
2789
تهوع چرا ؟ بارداري ؟ 

نميدونم امروز موعد پريودم بود فقط چندتا لكه اومده 

نميدونم چون اينماه خيلى با وايتكس كار كردم برعكسه ماهه ديگه كه ارزو داشتم بيبى چكم مثبت بشه ولى اينماه ميگم خدا كنه پريود بشم اين مواد شوينده ها اثر بد نزاره رو جنين

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذهنم درگیره...حالم بده...یاد تهمتای مادر شوهرم افتادم...یاد اینکه چقدر اذیت شدم...چقدر حرف مفت به نوزاد تازه متولد شدم زد 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
ذهنم درگیره...حالم بده...یاد تهمتای مادر شوهرم افتادم...یاد اینکه چقدر اذیت شدم...چقدر حرف مفت به نو ...

فکر و‌خیال نمیزاره آدم راحت بخوابه دیگه

به نوه ی خودشونم رحم ندارن؟؟

منم از حال بد بيدارم ؛ باردارم دارم ميميرم 

انشالله كه خوب ميشى عزيزم ليموشيرين بو كن اگه تهوع دارى

برا منم دعا كن زودى باردار شم خسته شدم ازين دارو مصرف كردنا😔

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
تب که نداره؟

نه بردیم دکتر دارو داده  انتی بیوتیک و لو راتادین و دیفن هیدرامین 

ولی گلوش خلط داره نمیتونه پسش بزنه

یهو حالت تهوع بهش دست میده 

کلی تو نت سرچ کردم اخرشم اومدم اینجا یه سر بزنم