2777
2789
اخه مگه مارک مهمه؟؟!!! اول زندگی این همه ولخرجی میکنید، من ۷ساله خونه دارم، هیچ کدوم از اینا رو ندار ...

سلام خوبی خواستم بگم بالاخره فردا راه میفتیم میایم مشهد واسه 4صبح روز22ام مشهدم😎

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتو پرس نخر که پشیمون میشی

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

لپازم خونکی ایرانی شوهرم تهران هس اگر خاستی امین حضور هود سینگ ظرفشویی یخچال گاز لباسشویی قیمتاشونم باپنجاه سپده خودش کارگره اینم پیچ اینستاش ک خودم براش ساختم دست خودمهaminhozorr

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

من ساندویچ ساز متئو خریدم قهوه سازم گاسونیک

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
عههههههه سلام،اصلا حواسم به اسمت نبود، ایشاا... به سلامتی بیاین، سفر خوبی هم داشته باشی عزیزم

مرسی فدات😘به نظرت بجزپارک ملت وحرم وطرقبه کجاهابریم؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
چرا

تو اقوام ما هر کی خریده مجبور شده یه اتو معمولیم بگیره

من دارم خیلی راحتم دیگه از اتو دستی استفاده نمیکنم بجز یقه پیرهن مردونه

نمیدونم من یه بار با مال دخترداییم اتو کردم پدرم دراومد