2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی میخوام از محیط خونم دور شم .انرژی های دیگران و بگیرم این بیچاره یک هفتستاز ترس نشسته بغل من گ ...

این اخرین سواله قول میدم فدات شم میشه تو خصوصی ازت بپرسم؟؟

کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید.                  یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط.                 راه ضعف نکنه برگرده  
وایییی خدا از دهنت بشنوه بخدا اگه بشه مطمئن باشه یه شیرینی خوب بهت میدم .لطفا درخواستمو قبول کن که ا ...

فدات عیدی نمیخوام فقط دعا .نشده راجب کسی بگم و نشه .ببین یکی از دوستای شوهرم از بچگی با هم بزرگ شده بودن وقتی بهش گفتم این دوست واقعیت نیست باور نمیکرد .دونه دونه دستشو با حرفام رو کردم تا حالا نشد نداشته شد فقط دعام کنید اخه قدمای بزرگی داریم بر میداریم خیر باشه برامون

یه چیزایی زو می بینی .یه اتفاقاتی رو حدس میزنی. مثل یه فیلم اتفاقی که در اینده می افته رو میبینی

😨😨😨

کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید.                  یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط.                 راه ضعف نکنه برگرده  
ببین اره درست میشه همونم پل تو به سمت عشقته .چون خیلی نزدیک دیدم برات این زندگی و دوستی که منجر به ا ...

من متاهلم عریزم

یه تاییدیه از یه اداره ی مهم میخوام که کارم گیرشه

یه جورایی پای حیثیت کاریم در میونه

ترسناکش اونجاست که حس میکنی عزیزانت کی از دستت میرن قشنگ حس میکنی

یا ابلفضل بخدا قول میدم این اخرین سوالم باشه میشه تو خصوصی ازت بپرسم؟؟