delshekasteh2 مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2421 عنوان کی حس ششم اش قویه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 374 پست بگه من باردارم یانه 1398/08/21 | 03:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهشت_حوا عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 4394 الان که فعلا صحبتش شده و هر دو راضی هستن شکر خدا .ایشالله خوشبخت میشن گلم نگران نباش .البته اگه دختر ... خانواده ما با ازدواج با دختر خاله ام مخالفیم .چون فتنه اس و پرتوقع و میخاد ارامش مون بهم بزنه ...
ailinjoon عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1604 خیلی واقعا یک هفته خونم دعوا داشتم باورت میشه؟؟ کارم به جدایی داشت میکشید خیلی خوبه که خوش به حالت میشه درخواست دوستی بدم قبول کنی تا اگه به مشکلی بر خوردم بیام ازت کمک بگیرم؟؟ کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید. یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط. راه ضعف نکنه برگرده
مامانییییی۹۸ عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 4505 عشقم کارش صد درصد اوکی میشه .نگرانیت بی مورده .تو این یک ماه و نیم اینده قرار داد کاملی براش میشه و ... فدات بشم عزیزم توروخدا خیلی دعام کن.منم حسابی دعات میکنم.دعا کن زودی مادر شم ۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
sarakhanomi عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 264 یعنی تا چند وقت دیگه م شخصاتش چیه قد بلند و لاغر .متین و اروم مث خودت .شما یکم بعضی وقتا از خود بیخود میشی .چند ماه اینده کمتر از ۳ ماه پیش میاد .سعی کن تو رابطه هم خود دار باشی .درسته ارومی ولی اگه چیزی ناراحتت کنه دفاع و قضاوت میکنی .حسمو گفتم فقط کلی و بریده بریده
بهشت_حوا عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 4394 چیزی داری مسدودش کنم .زندگیم و واقعا سخت کرده .چکار کنم یکی به خودم راه نشون بده من قبلن یکی بازش برام کرد خودشم بسته اش ای کاش چاک راهمو نمیبست .شما هم خیلی رفتی تو بحرش باید فاصله بگیری که ضعیف بشه ...
raha_farahi عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1567 من قبلن یکی بازش برام کرد خودشم بسته اش ای کاش چاک راهمو نمیبست .شما هم خیلی رفتی تو بحرش باید فاصله ... چی هستش اینی که میگید؟؟
ailinjoon عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1604 من قبلن یکی بازش برام کرد خودشم بسته اش ای کاش چاک راهمو نمیبست .شما هم خیلی رفتی تو بحرش باید فاصله ... از کجا میشه فهمید که حس ششمون قویه؟؟ کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید. یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط. راه ضعف نکنه برگرده
sarakhanomi عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 264 فدات بشم عزیزم توروخدا خیلی دعام کن.منم حسابی دعات میکنم.دعا کن زودی مادر شم نگران نباش ببین قسم میخورم سال اینده هم بارداری هم تو بغلته .عید عیدی زیاد میگیری .بچه .تو خونت .کنار همسرت .عید ۹۹ سال سال شماست
مامانییییی۹۸ عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 4505 قد بلند و لاغر .متین و اروم مث خودت .شما یکم بعضی وقتا از خود بیخود میشی .چند ماه اینده کمتر از ۳ ما ... آجی من چندتا بچه به دنیا میارم؟جنسیتشون چیه؟ ۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
بهشت_حوا عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 4394 قد بلند و لاغر .متین و اروم مث خودت .شما یکم بعضی وقتا از خود بیخود میشی .چند ماه اینده کمتر از ۳ ما ... خواهرم فاطمه کی ازدواج میکنه ...
raha_farahi عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1567 نگران نباش ببین قسم میخورم سال اینده هم بارداری هم تو بغلته .عید عیدی زیاد میگیری .بچه .تو خونت .کنا ... من چی؟؟
مامانییییی۹۸ عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 4505 نگران نباش ببین قسم میخورم سال اینده هم بارداری هم تو بغلته .عید عیدی زیاد میگیری .بچه .تو خونت .کنا ... وایییی خدا از دهنت بشنوه بخدا اگه بشه مطمئن باشه یه شیرینی خوب بهت میدم .لطفا درخواستمو قبول کن که انشالله عیدی توپ بهت بدم ۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
sarakhanomi عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 264 من قبلن یکی بازش برام کرد خودشم بسته اش ای کاش چاک راهمو نمیبست .شما هم خیلی رفتی تو بحرش باید فاصله ... میدونی میخوام از محیط خونم دور شم .انرژی های دیگران و بگیرم این بیچاره یک هفتستاز ترس نشسته بغل من گناه نکرده که