2777
2789
نفقه پولی هست ک شوهرت باید بهت بده مثل پول تو جیبی و خورد وخوراک و خرید خونه جداست و بعهده همسرت

نه نفقه پول تو جیبی نیست.

هزینه های زندگی شامل خوراک پوشاک هزینه های مسکن و درمان ...

که طبق قانون یا به صورت وجه نقد پرداخت میشه یا مرد 

مثلا لباس میخره برا زن میاره

بدنج و گوشت و مواد عدایی میخره

این ها نفقه س

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرجی زن   نفقه شامل خوراک .پوشاک. هزینه درمان ...

اقا این سوالو از همهذدارم... اگه اینطوره پس اگه شما بگین مثلا فلان پوشاک رو میخوام بگه لازم نداری چی.. ؟یا بگین مثلا این ماده غذایی رو بخر طفره بره یا... 

اونوقت چی

منطورم اینه مثلا از رخت و لباس و وسیله و.... خرج مثلا آرایشگاه و... خورد و خوراک و رستوران و... میده ...

ممکنه خیلی ها اینجوری باشه که شما گفتی 

اما نفقه فقط همون قسمت اول هست که گفتین. خرج رخت و ولباس و وسیله و خورد و خوراک و ارایشگاه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
نه نفقه پول تو جیبی نیست. هزینه های زندگی شامل خوراک پوشاک هزینه های مسکن و درمان ... که طبق قانون ...

ببخشید سوالی دارم پسر من کلاس دومه گاها خیلی لجباز میشه حرف گوش نمیده داد میزنه خسته میشم چیکار کنم 

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

عزیزم نفقه خورد و خوراک و پوشاک و مسکن هست

ولی من همسرم ماهانه یه مبلغی به حسابم میریزه برای قبض موبایلم

بقیه اش و هم که اگر خودم خرجش نکنم همونجوری میمونه تو حسابم

اگر بخوایم اونطور که قانون گفته عمل کنیم پس نباید کار خونه کنیم چون وظیفمون نیست!! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اقا این سوالو از همهذدارم... اگه اینطوره پس اگه شما بگین مثلا فلان پوشاک رو میخوام بگه لازم نداری چی ...

نفقه زن بر طبق جایگاه و شان و منزلت خانوادگی ش هست

اگه لباسی که براتون تهیه میشه  متناسب با شان خانوادگی ت نیست یا جایگاه محل زندگی ت مثلا

در اون صورت نفقه رو کامل پرداخت نکرده

نه نفقه پول تو جیبی نیست. هزینه های زندگی شامل خوراک پوشاک هزینه های مسکن و درمان ... که طبق قانون ...

اینو با چه استدلالی گفتین نفقه پول تو جیبی هم هست کلا هرچی مربوط به معیشت زنه شاملش میشه !

اینو با چه استدلالی گفتین نفقه پول تو جیبی هم هست کلا هرچی مربوط به معیشت زنه شاملش میشه !

قانون رو بخونید

مرو میتونه پول تو جیبی ب زن بده

اما اگه سایر امکانات زندگی فراهم  بود ولی مرد پول تو جیبی ب خانم نده اون زن نمیتونه بگه نفقه نداد.

نفقه هم ب صورت جنس و کالا ارائه میشه هم وجه نقد

قانون رو بخونید مرو میتونه پول تو جیبی ب زن بده اما اگه سایر امکانات زندگی فراهم  بود ولی مرد ...

گلم در این رابطه سر کلاس کاملا بحث کردیم تک تک سوالارو هم از استاد پرسیدیم اینام هست 😐

گلم در این رابطه سر کلاس کاملا بحث کردیم تک تک سوالارو هم از استاد پرسیدیم اینام هست 😐

عزیزم ببین مثلا خانم سالی دوتا مانتو میخواد

میتونه اقا خانم رو ببره باهم خرید کنن بیان

میتونه پول بده خانم خودش بره بخره

میتونه یکی بخره یکی رو پول بده

اما اگه خوراک پوشاک مسکن بهراشت و درمان و سایر امکانات زندگی برای خانم فراهم هست و هر وقت چیزی لازم داشته باشه اقا فراهم میکنه اما ماهیانه مبلغی پول ب خانم نده اون خانم نمیتونه شاکی بشه نفقه ش تامین نشده.

عزیزم ببین مثلا خانم سالی دوتا مانتو میخواد میتونه اقا خانم رو ببره باهم خرید کنن بیان میتونه پول ...

گلم اینایی که گفتین دلیل بر این نشد که پول تو جیبی جزو نفقه نیست مث این میمونه که بگی ما بگیم یه وسیله خونه رو مرد نگرفته حالا بایذ شکایت کنیم که چرا نگرفته در صورتیکه بقیه وسایلای خونه رو گرفته این دلیل میشه که وسیله خونه نفقه نیس 

گلم اینایی که گفتین دلیل بر این نشد که پول تو جیبی جزو نفقه نیست مث این میمونه که بگی ما بگیم یه وسی ...

پول تو جیبی میتونه بخشی از نفقه باشه اما الزام نفقه نیست.

خیلی اقایون پول نمیدن ب خانم اما هروقت خانم چیزی بخواد براش ب خوبی تامین میکنن این خانم نفقه ش تامینه نمیتونه بگه پول جیبی نمیده نفقه مو نداده

تو دادگاه موضوع نفقه اصلا ب این شکلی که خانم ها فکر میکنن نیست.

تو همین سایت تا ی مساله ای بین زن شوهر هست فوری دوستان میگن مهریه نفقه

اصلا نمیدونن نفقه یعنی حداقل چیزها در شان یک زن

الان یه خانم در جایگاه متوسط اجتماعی حدودا ماهی ۴۰۰ تو دادگاه براش نفقه میبرن