2777
2789
عنوان

خستم از چاقی کمکم کنید خانم گلا

272 بازدید | 25 پست

بچه ها من اگه سیر هم باشم بازم دلم میخاد یچیزی بخورم درطول روز همش دارم ریزه خواری میکنم چجوری جلو خودمو بگیرم ۹۵ کیلو شدم😓

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

دخترم ۲ سالشه شوهرمم مدام کلاس و اداره هست منم شهر غریب همش تو خونه ام یعنی با بچه نمیشه جایی برم تحرکی ندارم

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیچاره به این درد دچارم من با۱۵۹قد۸۶بودم تازه تازه با صلوات و سلام خدا قبول کنه شدم۸۰ کیلو....بعد من خاک به سر از۵۹کیلو به این مرحله رسیدم بعد زایمان الانم با کالری شماری دارم کم میکنم جمعه ها کمی تقلب میکنم

اگه دو روز اراده کنی و نخوری اضافه ...یدنت عادت میکنه البته شاید استرسم داری 

بنظرت بیماریه؟ باید مشاور برم؟

تو خونه برقص و حلقه بزن

پياده روي برو،ورزش از تو نت دانلود كن انجام بده

چاي سبز بخور،آب زياد بخور،شيريني رو حذف كن كلا،شبا اصلا برنج نخور،اول غذات سالاد بخور واسه شروع

بایدجلوخودتوبگیری که نخوری.یه پودری هست اگه پیداکنی باماست کم چرب بخوری قبل ازوعده های غذاییت اشتهاتوکم میکنه!پودر جلبک.عطاریا دارن.کدوم شهرین؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2311164/ی-رژیم-سریع-تو-دوماه-بیست-کیلو?postId=111418192

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من بیچاره به این درد دچارم من با۱۵۹قد۸۶بودم تازه تازه با صلوات و سلام خدا قبول کنه شدم۸۰ کیلو....بعد ...

توی چندماه اینقدر کم کردی؟

چقد امشب تاپیک چاقی و پرخوری و .‌. هست😁😂

به نظرم ریزه خواریا از یه وعده غذایی کامل بدتره چون هی داری میخوری هر چی دم دستته اون وقت کالری زیادی دریافت میشه 

اول ریزه خواریارو حذف کن بعدم شروع کن ورزش و رقص تو خونه و برو پیاده روی  و باشگاه 

هم چاق نمیشی هم روحیه میگیری😍

🌸
بنظرت بیماریه؟ باید مشاور برم؟

اگه دکتر تغذیه بری بهتره چون درعین اینکه همه چی میخوری لاغرم میشی گلم ...احتمالا پرخوری عصبی داری باید خودت اراده کنی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود