2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اگه بدونم پول قایم کرده و پیداش کنم همشو برمیدارم اگرم فهمید میگم پیدا کردم حتی اگه بگه پول من بوده زیر بار نمیرم میگم خودم پیدا کردم مال خودمه😅😅😅😅

دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌

من همیشه پولاشو یواشکی بر میدارم. یه روز پولش از جیبش افتاده بود میگفت میدونم تو برداشتی اعتراف کن کاریت ندارم😆😂

منم از اون روز کمتر پولاشو میدزدم ولی خودش خبر داره از این کارم خلاصه اعتمادش نسبت بهت کم رنگ میشه😑

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤

من کلا بی سیاستم تا برمیدارم میگم برداشتمااااااا خب میخام راضی باشم ولی جاریم ی قلک ی متری داره براشبعد دوروز یک بار هر روز ده تومن 5 تومن هرچی خورد باشه از جیب شوهرش میریزه تک قلک یهو دومیلیون جمع میکنه البته خرج زندگیشون میکنن سیاست داره

اقا یه سوال مگه نمیگن زندگی مشترک..؟ پس چه جوری دزدی میشه؟  مگه پولای اون پولای زن حساب نمیشه؟ ...

اگه شوهر نفقه نده از جیبش پول برداری ایراد نداره،ولی اگ نفقه بده جایز نیست😑

هههه از کی تا حالا مرجع تقلید شدم خودم خبر ندارم😂😂

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤

هر چقدر پول بخوام بهم میده لازم نیست یواشکی پول بردارم

رمز تموم کارت هاشو هم دارم ولی پولی بدون اطلاع برنداشتم

یبار برای اذیت کردنش یه 50 تومنی تو جیبش برداشتم

کلی گشت و از من پرسید و گفت نکنه افتاده از جیبم؟! 

حتی احتمال هم نداد دست من باشه! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مامانم قدیما ور میداشت ولی الان مگ پول می ذارن تو جیبشون کارتا جلو دزدیا گرفته 

البته من رمز دوم کارتشو دارم پرداخت اینترنتیامو با کارتش انجام میدم دلم نمیاد از کارت خودم برم ولی خب اس ام اسش میره