2777
2789

بچه ها بچم تا هفته قبل خیلی محکم لگد میزد خیلی محکم بعد الان دو سه روزیه حرکاتش خیلی خیلی کم شده محکم لگد نمیزنه اصلا انگار طرف شکمم نیس بعد صبح مثلا سه چهار تا لگد ریز داره از داخل بعد میفهمم میچرخه اما لگد نمیزنه الانم خودمو کشتم هر چی شیرین میخورم دست چو می خوابم انگار نه انگار..دو روز پیشم حرکتش کم بود رفتم ضربانو برام چک کردا اما دارم از استرس میمیرم خیلی نگرانم چیکار کنم طبیعیه؟؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته های آخر اینجوری شده بودم هر هفته هم میرفتم چک میکردما اما بازم استرس داشتم 

بیخیال هیچیشون نیست فقط مادرا رو دق میدن😁😁

پسر منم گاهی هررررکاری میکردم تکون نمیخورد نصف شبا ساعت ۳ هر شب سکسکه میکرد اونموقع میفهمیدم آقا حالش خوبه😁😁

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

امروز تکون خورده دیگ

دکتر من میگ بچه اکثر اوقات خوابه ممکنه ی موقع  شبا حرکت کنه ک تو خوابی ی موقع روزا برا همین گاهی کم و زیاد میشه نگران نباش

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
همه این‌نگرانیا طبیعی منم ازاین بدترش و داشتم هرشب شوهر بیچارمو با استرس میبردم بیمارستان صدای قلبشو ...

اخه من جایی زندگی میکنم که بیمارستان بهم دوره چیکار کنم الان طبیعیه بیخیالش شم؟؟؟

بنظرم خسته میشه وقتی چند روز تکون بخوره

اما اگه نگرانی امشب اگه جایی میتونی پیدا کنی که صدای قلبشو گوش کنی برو

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

اخه من جایی زندگی میکنم که بیمارستان بهم دوره چیکار کنم الان طبیعیه بیخیالش شم؟؟؟

اره بچه تو‌شکم الان ۲۰ساعتش و خوابه هرچی هم بزرگتربشه تکوناشو کمترحس میکنی دیگه 

خدشحال باش چون نینیت داره بزرگ‌میشه و جاش کمه تکون خوردنش نامحسوس.الان جای لگد انداخت نداره که 

منم هفته های آخر اینجوری شده بودم هر هفته هم میرفتم چک میکردما اما بازم استرس داشتم  بیخیال هی ...

وای منم دق کردم هر چی صداش میکنم باهاش حرف میزنم ازش خواهش میکنم تکون بخوره انگار نه انگار

امروز تکون خورده دیگ دکتر من میگ بچه اکثر اوقات خوابه ممکنه ی موقع  شبا حرکت کنه ک تو خوابی ی ...

چی بگم فقط نگرانشم همین