2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونی چی درسته چی غلط؟درست اینه که اگه اون آقارو دوس داری طلاق بگیری بری باهاش...غلط اینه که خیانت کنی..‌حالا که میگی شرایط طلاق رو نداری حتی فکر کردن به اون آقا خیانته...

گروه تلگرام 

فقط به شخصیت اون آقایی که بهت پیشنهاد داده فکر کن تا ازش متنفر بشی، یک مرد هوس باز که به ناموس مردم چشم داره، مردی که حیا نداره که به زن متاهل پیشنهاد نده و دست و دلشو نلرزونه، مردی که دنبال رابطه نامشروعه

خیلی از مطلقه ها هم ازدواج میکنن...فکر نکنین طلاق بگیرین دیگه آواره و‌بدبختین...شاید بعدا بتونی زندگی بهتری بسازی

هرچند من هیچ وقت ب هیچ کس نمیگم طلاق بگیر یا بمون

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

فقط از اون اقا فاصله بگیر 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

تا وقتی که تو یه رابطه ای و متعهدی بخودت این حقو نده ک بایکی دیگه باشی

حالا به هربهونه ای ،عاطفی ،خیانت شوهرت یا ...

چرا

چون همون تعداد ادمی ک ب اردواج خوش بین بودنو بدبین و منصرف میکنی

ازدواج مقدسه

مثل خائنا کثیفش نکنیم

تو دیگه ...

وا خیانت بده چه از جانب تو چه از جانب شوهرت دست بردار ازاین روابط شیطانی با حلالت باش نه با یه مردک که تو را برای فقط ...میخواد

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

ببین اگه بری با اون آقا ب خودت صدمه زدی اصلا کار ب همسرت ندارم مث این میمونه ک زهر بخوری ب امید این ک شوهرت بمیره، آسیبی ک بعد رابطه میبینی خیلی بیشتره، چون اون موقع گرفتار مساله ای میشی ک روحت آزار میبینه 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد