2777
2789
عنوان

آزو اسپرمی

137 بازدید | 11 پست

کمک 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
6
0
0%
6
0
0%

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

بله میشه ولی سونوگرافی هم بره یا رفته که واری نداره؟؟

نه نرفته دوبار ای وی اف کردم اما نشد البته متاسفانه آب منیش هم خیلی خیلی خیلی کمه😐

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جدیدا هم بده آزو شاید تغییری حاصل شده+اگه حال وحوصله داری و معتقد به طب سنتی اسلامی هستی  پیش دکترتبریزیان یا از داروخانه تبریزیان قم یا نمایندگی هاش دارو بگیرین  درکنارش هم دکتر بره 

نه نرفته دوبار ای وی اف کردم اما نشد البته متاسفانه آب منیش هم خیلی خیلی خیلی کمه😐

اینم بدون با داروی گیاهی میشه  باردارشد----کاسنی زیاد بخوره  

خودتون بکارید بذرش باغچه ای گلدونی چیزی بخوره  حدیث امام صادق(علیه السلام)درباره کاسنی که زیاد سفارش شده/خرنوب /عسل غذاهای گرم و...که خودت بهتر میدونی ...

اینم بدون با داروی گیاهی میشه  باردارشد----کاسنی زیاد بخوره   خودتون بکارید بذرش با ...

ممنون امیدوارم یه معجونی بهم معرفي کردن میخوام ماه آینده بهش بدم همش داروهای گیاهی هستش امیدوارم نتیجه بگیرم. 

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

یادم نیست یه 2 سال پیش آز داد  

یه چیزی هم  هست ممکنه بنابرمصلحتی خدا فعلا صلاح نمیدونه که بچه دار بشین 

خدا تو قران سوره شوری   میگه به هرکی بخوام پسر میدم و به هرکی بخوام دختر میدم 

و هرکی را بخوام عقیم میکنم/// میگن ذکر استغفار برای بچه دار شدن خیلی خوبه

ممنون امیدوارم یه معجونی بهم معرفي کردن میخوام ماه آینده بهش بدم همش داروهای گیاهی هستش امیدوارم نتی ...

فقط به اون معجون بسنده نکن- داروهای گیاهی دیگه  هم بخوره و اینکه غذاهای سرد وترش نخوره اصلا چندماه یا چند سال حتی