2777
2789
عنوان

بیاین بهم دلداری بدین..😂

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 58 پست
بگو مـنم آرزو دارم سرزده نیای خونمون

دوست داشتم بگم🤔 ولی ازم بزرگترن نمیتونستم بگم

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر موقع اتاقم تو شلوغ ترین وضع ممکنه بابام میاد تو... غصه نخور.

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
واقعا بعضی وقتا نمیشه ولی درست میگین متاسفانه این یه هنر رو ندارم کارامو پشت گوش میندازم😓

عززیزم من مجردم ولی احساس میکنم ازدواج کنم مثل تو میشم😂😂😂عالی هستی عزیزم قرار نیست که همیشه ادم مرتب باشه حالا تو که نمیدونستی اونا قراره بیان بزن به بیخیالی 

بچه ها رفتم موهامو رنگ کردم رید تو موهام😭😭😭😭😭 مثلا هایلایته به منم دلداری بدین😐😭😭

عزیییزم

برو یه رنگساژ روش بزار خیلی قشنگ میشه

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
الهی بمیرم برات چه خوار شوهر بیشرفی اشکال نداره بعدا حالشو بگیر

😖😖😖😖

نه بزرگترن سعی میکنم همیشه احترامشونو نگه دارم

مثلا رنگساژ گذاشته ..خیلی بد شده؟😢😢

نه رنگساژ تیره بزار 

خیلی هم بد نیست بستگی به رنگ پوست و چشم اینا داره

این رنگ مو نیاز به دائم آرایش بودن داره

نه رنگساژ تیره بزار  خیلی هم بد نیست بستگی به رنگ پوست و چشم اینا داره این رنگ مو نیاز به دائ ...

نه تیره نمیخوام .خودم خواستم روشن باشه ...

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
بعدم ظرفات مگه چقدر بود ك اين گفت بع اونچه

خیلی نبودن

ماهی تابه و قابلمه و دوتا بشقاب و چندتا قاشق و یه آبکش یه صافی و وسایل چرخ گوشت😁

ببخشید یه کم گیج بازی درآوردی وای بابت تمیزیه خونه دقیقا برا منم همین طوره اون روز که خودمـو کشتم خ ...

ارهههه دقیقااااا همینجوریه

این چه قانون مضرخفیه؟😁😀

یکی بیاد منو دلداری بده  متنو خوندم حرصم گرفت دوس دارم یه چیز بشکنم

نه ترو خوداااا نشکنی هااا بیا دلداریت بدم

هیچی نیست

ایشالا دفعه بعدی همه چی مرتب و تر تمیز میان دوباره

نگران نباش خونواده شوهرم ماهی یه بار رو خونه ما میان دفعه بعد تلافی میکنم😍

دفعه بعد بگو بیاتمیز کن تو ک بلدی😀😀

ننه این دیگه خیلی جمله خوبیه

ماشالا انگار شما خوب بلدی حال طرف مقابل رو بگیری😀😀😀😀😀

من جات بودم تا یک هفته خواب و خوراک نداشتم😟😂😂😂😂😂

نه دیگه برا همین پست گذاشتم

الان حالم خوبه یه عالمه شاد هم شدم😉😁