2777
2789
عنوان

مامانهای کلاس اولیها بیاید ...

61 بازدید | 3 پست

سلام .اگه میشه تجربیاتتون را توی این دو ماه از چگونگی تدریس به بچه هاتون و میزان رضایتتون از تدریس معلم بگید .شما چقدر توی خونه مجبور میشید وقت بگذارید واسه کار کردن با بچه ها .معلم و مدرسه چقدر از شما انتظار همکاری و کار کردن با دانش آموز در منزل را دارند .مرسی که نظراتتون را میگید . 

هفته های رسما دیوانه شده بودم .نمیتونست بنویسه معلم همش میگفت کنده....الان خیلی خوب شده.هر شب مشق شب دارن.و۳روز هم املا شب رو شروع کردن.خدایی ازمعلمش خیلی خیلی راضی هستیم.

هفته های رسما دیوانه شده بودم .نمیتونست بنویسه معلم همش میگفت کنده....الان خیلی خوب شده.هر شب مشق شب ...

من رسما دیگه قاطی کردم خیلی وقتم را میگیره . قاطی میکنه نشانه ها را باهم گهگاه .نمیدونم طبیعیه یا نه .نگرانم کرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رسما دیگه قاطی کردم خیلی وقتم را میگیره . قاطی میکنه نشانه ها را باهم گهگاه .نمیدونم طبیعیه یا نه ...

پسرم همیشه عالی وبسیار خوب میگیره گاهی میشه کلاه آ یادش میره چطوره.تفکیک بابا وصدا کشی رو قاطی میکنه.معلمش میگه هرچیه با دعوا باهاش برخورد نکنید بهش فرصت بدین ...با محبت وبازی بهش یاد بدین