2777
2789

سلام دختر من چهار ماه و نیمست، فردا قراره با دوستامون شام بریم بیرون و این اولین بار بعد از تولد دخترمه و من یکم استرس دارم که مثلا تو محیط رستوران اگه بچم شیر خواست چطور تو جمع شلوغ بهش بدم؟ یا اگه خودشو کثیف کرد چطور عوضش کنم اونجا؟ لطفا اگه تجربه مشابه ای دارین کمکم کنین مرسی

اگ بخای عوضش کنی باید ببری سرویس اون رستوران اگ جاش اوکی نبود مجبوری ببری تو ماشین برا شیر هم بهتره عادتش بدی وقتی بیرون میری شیر خشک بدی بهش راحت میشی  ولی بنظرم اگ کسی میتونه نگهش داره بهش بسپر چون با بچه واقعا خیلی سخته

شیر بدوش بریز شیشه با خودت ببر که نخوای اونجا دنبال جا بگردی بچه شیر بدی با شیشه راحت بده بخوره

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بخای عوضش کنی باید ببری سرویس اون رستوران اگ جاش اوکی نبود مجبوری ببری تو ماشین برا شیر هم بهتره ...

ممنون عزیزم، راستش فقط شیر خودمو میخوره تا حالا امتحان نکردم بخاطر همینم نمیشه به کسی هم بسپرمش چون تو. شهر خودمون نمیریم رستوران، ولی مرسی بازم🌹

وسایل کامل تعویض رو که همیشه همراهتون باید باشه. زمان رستوران اون قدر طولانی نیست که تعویض لازم بشه. مگر بچه شماره دو بکنه. اون وقت با همسرت دو تایی برید داخل دستشویی. ایستاده پوشکش رو باز کنین و با دستمال مرطوب تمیز کنین و پوشک تمیز ببندین.

برای شیر هم داخل ماشین شیر بده و لباس مناسب هم بپوش که راحت بتونی شیر بدی و لازم نباشه لباس رو بزنی بالا. زیر مانتو دکمه دار بپوش. شال هم سرت باشه پوشوندنش راحت میشه

وسایل کامل تعویض رو که همیشه همراهتون باید باشه. زمان رستوران اون قدر طولانی نیست که تعویض لازم بشه. ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی بهم همینکارارو میکنم🌹

گلم اگ‌تونستی شیرخشک بهش بده تا وقتی میری بیرون راحت باشی یا مثلا کار واجبی داشتی سپردی به مامانت یا هرکی شیر خشک بدی راحتری 

البته شرخودتم بده ها بعضی موقع ها شیر خشک بده

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم