2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه این بلاروسرش بیاریم مارزخمی نمیشه😦

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 33 پست
آره عزیز دلم اونکه فیلمه دیشب میخاست بابامو داغون کمه😭😭😭😭😭

پسر خاله ی من با در زودپز زد تو سر خالم خالم شب خابید صبح سکته مغزی کرد😔

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر خاله ی من رو به زور بردن بستریش کردن اینقد حالش بد شد تو بیمارستان طفلک دلم واسش سوخت البته اون ...

حالا خوب شد یا نه اخه داداش من قبل از اعتیادش سایکوتی داره افسردگی شدید

بیمارستان روانپزشکی نه مغز و اعصاب  نه بستری بشه بهتر میشه چرا مار زخمی اخه

یه آشنای همکارمان  ما به به زور بردن از اونجا خودش اومد بیرون با کمک دخترش و برگشت خونه نه کاری نکرد نگرا ن نباش تو مرحله به زور بردن دنده هاشم شکسته  بودن به زور بردنش تازه ترسوترم شد خدا شفا بده نگران نباش اعتیاد حتی غیرتشدن هم ازشون میگیره اینی که شما میگی مال آدم غیر معتاد انتقام میکیره

حالا خوب شد یا نه اخه داداش من قبل از اعتیادش سایکوتی داره افسردگی شدید

ن بابا اوردنش خونه با برادراش اینقد درگیر شد زد و خوردشون بالا گرفت برادرش ازش شکایت کرد الانم بردنش زندان اصلا دست خودش نیس کاراش 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ادن تو فیلماس. نمیان ببرن. ببرن هم تعهدی ندارن نگهش دارن. نظرمه ها شایدم اینطور نباشه. اما تا خوش نخ ...

نه واقعا زنگ زدم بادیگارد با ماشین ون با۳نفر آدم درشت میاد میبرن فقطم صبح زود زود

یه آشنای همکارمان  ما به به زور بردن از اونجا خودش اومد بیرون با کمک دخترش و برگشت خونه نه کاری ...

عزیزم چرا منو ریپلای کردی استاتر نگرانه من نگران نیستم گلم

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نميشه باهاش حرف بزنيد راضيش كنيد خودش بره؟ ميدوني فقط بهش خواب آور ميدن كه هي بخوابه 🙁 گناه داره&n ...

بردیم عزیزم همون دکترش بستری رو تجویز کرد خونه نمیتونیم داروش بدیم میگه مگه من دیوونم

آره عزیز دلم اونکه فیلمه دیشب میخاست بابامو داغون کمه😭😭😭😭😭

بنظرم چاره ای ندارید باید اینکارو بکنید

ولی ببرید یه بیمارستان که کنار داروها مشاوره هم براشون بذارن اون جوری یه کم رو مغزشم کار میکنن خودشو پیدا میکنه

دیگه شاید درست بشه

ما از این نمونه ها داشتیم نتیجه هم خوب بوده