2777
2789

یه خانم جوانه.

بیماری پوستیش پیشرفت خیلی زیادی کرده.

درمان نداره. 

اسم بیماریشو نمیدونم. 

الان به صورتش هم سرایت کرده😭😭

تمام صورتش زمخت و ترک ترک و چاک چاک شده و خون بیرون میزنه

التماستون میکنم برای شفاش دعا کنید یا صلوات بفرستید.

فقط معجزه میتونه خوبش کنه.

دعا کنید

خواهش میکنم از ته دلتون براش دعا کنید 

خوااااااهش میکنم دعاش کنید😢😢

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای خواهر من مدتی داشت خیلی بده پسوریازیس داره؟

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

۵صلوات و ۷حمدخوندم برای بیمار سرطان معده بدخیم ماهم دعاکن تروخدا 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
@mylovesam20    

🤦‍♀️🤦‍♀️😡😡😡😡

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر