2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه حلقه میوفته؟

دقیقا یادم نیست. چون خودم حالم زیاد خوب نبود همه زحمتاش با مامانم بود

ولی فک کنم ۵ روز بعدش افتاد

شب ساعت ۴ اینا بیدار شد پسرم یه ذره گریه کرد و نا آروم بود، یک ساعت بعدش پوشکشو باز کردیم دیدیم افتاده حلقه اش

ببین لیزر ک اون لیزری ک تصور میکنید نیست با ی چیزی شبیه هویه پوست دورش رو برش میدن.اصلا خونریزی نداد واسه پسر من .چون دورش حالت میسوزونی اینحوری دیگ بخیه هم نمیخواد.ولی بازم ممکنه یکی دو تا بخیه بخوره.

اولین جیش  گریه کرد.موقه ختنه هم بیشتر از ترسش گریه کرد پسرم وگرنه بی حس بود و کمتر از 5 مین تموم شد.جمعا بد نبود ...

ولی خب الان یکم حالت تو رفته داره در صورتی ک اولش اینجور نبود .حالا نمیدونم پسرم تپله اینجوره یا نه...من سه ماهگی بردم الان سه ماه گذشته

ولی خب اولشم ک اندام پسرم رو دید گفت کوچیکه ممکنه یک یا دوتا بخیه مجبور شم بزنم ک نره تو شکمش.ولی ب بخیه هم نخورد ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
ببین لیزر ک اون لیزری ک تصور میکنید نیست با ی چیزی شبیه هویه پوست دورش رو برش میدن.اصلا خونریزی نداد ...

پسرخاله منم رفته بود تو گفتن چون تپل خیلی دکتربرد گفتن تپل اینجوربه الان من بردم ختنه کرد لیزر دقیقا همینجوری  امپول بی حسی رو زد خون اومد خیلی بعدشم تا خونه گریه کرد هلاک شد بچم الان ا  زور داروهاش خوابه خداکنه زود خوب بشه یکشنبه واکسن داره

خدایا شکرت iliya و arshiya
پسرخاله منم رفته بود تو گفتن چون تپل خیلی دکتربرد گفتن تپل اینجوربه الان من بردم ختنه کرد لیزر دقیقا ...

جدی خونریزی داشت...عزیزممم

انشاالله خوبه تا اونموقه نگران نباش .چهار پنج روزه خوبه ولی خب مال پسرم انگار گاهی ترک میخورد سرش من خیلی حساس میشدم.دیگ 10 روز شد خوب خوب شد

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..