سلام از قبل یه دوستی داشتم ک بعداینکه ازدواج کردم و اونم ازدواج کرد ازهم جدا شدیم حالا دوسه روز پیش دیدمش خیلی حال بدی داشت یه پسر ۵ ساله داره والانم حاملست و ماه اخرشه.شوهرش معتاده و دوستمو خیلی اذیت میکنه جوری ک دوستمم از دقی ک شوهرش بهش داده نشسته باهاش مواد کشیده والان معتاد شده 😔هم حاملست هم معتاده 😭میگفت میخوام برم زایمان چون بچه اولم سزارینی بوده اینم سزارینیه اما حتی پول نونم ندارم.انقد وزنش کمه ک هروقت میره دکتر دکتر دعواش میکنه مادرشوهرش سوپر مارکتی داره خونشونم توی یه حیاطه وقتی چیزی میخواد پسرشو میفرسته مغازه ک بگیره اما مادر شوهرش نمیده میگه برو پول بیار درحالی ک میدونه هم پسرش معتاده هم کار نمیکنه بعدم شروع میکنه به دوستم فوش میده و نفرین میکنه.دوستم میگفت همیشه مادرشوهرم بهم میگه الهی موقع زایمان هم خودت بمیری هم بچت بخدا خیلی دلم براش سوخت اما منم موقعیتشو ندارم ک کمکش کنم چکار کنم😔دارم دق میکنم از کی بخوام ک یه مقداری پول برازایمانش کمک کنه؟
وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده. ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.
وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده. ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم دکترای زیادی این کارو میکنن اگه خاسته نگهش داره باید جورشو بکشه و ترک کنه و کار پیدا کنه و ما ...
خب دکترا پول میخوان مفتی ک کار نمیکنن