2777
2789
من دکتر بهم ازمایشای اولیه رو که دادم گفت  قندت۹۳ چیزای شیرین نخور فقط یوقت نره بالا فقط همین&n ...

قندت که بالانبوده 

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
نه والله نداد 

خب پس همون مراعات غذایی روداشته باش شیرینیجاتم اصلا نخور خوب میشی استرسم خیلی بده اروم باش

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ازمایشه واسه سماه پیش بود میترسم میگم نکنه رفته بالا ولی من رعایت کردم این حالتا رو هم که گفتم د ...

تکرر ادرار و زیاد نوشی هم داری؟

تکرر ادرار و زیاد نوشی هم داری؟

مثلا نسبت به قبل باردایم اره ادرار شبا یبار بیدار میشم واسه ادرار بخصوص اگه چایی بخورم تو خوابم تشنم میشه یکی دوبار ولی کلا شاید در روز پنج شش لیوان اب میخورم  مثلا از چهار صب تا الان سبار رفتم ادرار ببخشیدا 

مثلا نسبت به قبل باردایم اره ادرار شبا یبار بیدار میشم واسه ادرار بخصوص اگه چایی بخورم تو خوابم تشنم ...

انشاالله که چیزی نیست.بازم اگه مشکوک بودی بگو دکترت یه ازمایش واست بنویسه تاخیالت راحت باشه

باشه عزیزم مرسی که جواب دادی

فدات خواهش میکنم

من دکتر بهم ازمایشای اولیه رو که دادم گفت  قندت۹۳ چیزای شیرین نخور فقط یوقت نره بالا فقط همین&n ...

منم قندم ۱۰۰ بود لب مرض بودم فقط با رژیم خوب شدم ن قرص ن اتسولین فقط رژیم بگیر  

سه سال کاربر خاموشم 😐گاهی دلم میسوخت 😥گاهی گریه کردم 😭گاهی خندیدم 😅گاهی نفرین کردم😠گاهی عصبی 😤وگاهی دیوانه شدم😨 اینجا دنیایی جالبی بود برام. بخاطر دخترم عضو شدم 😍😍😍