2777
2789
عنوان

بچهای کرجی تو رو خدااااا کمک

265 بازدید | 8 پست

سلام عزیزای دلم من بینی گوشتی دارم 10 سال پیش عمل کردم و بینیم برگشت الان میخام عمل کنم کرج دکتر خوب واسه بینی گوشتی هر کسی سراغ داره معرفی کنه تو رو خدا جوابمو بدین خیلی واجبه افسردگی گرفتم اعتماد به نفسم صفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تعریف شهریار ایلخانی رو شنیدم تهران بود رفتم مشاوره بینی گند هم زیاد داشت تو مطب فقط اینستا الکی تبلغشو میکنه به من گفت تو بینیت اصلا تغییر نمیکنه اصلا بدتر افسردگی گرفتم اون فقط دماغای خیلی خیلی بزرگ رو عمل میکنه که یه ذره تغییر کنن هم راضی باشن بینی من فقط نوکش گوشتیه از نیم رخ قشنگه ولی ایلخانی میگفت اصلا تغییر نمیکنه خیلی ناراحتم

الانم دارم دنبال یه دکتر خیلی خوب که بینی گوشتی رو خوب در بیاره میگردم تعریف هادی محسنی مقدم رو شنیدم کسی میدونه کارش چه جوریه

یعنی گوشتیا برمیگردن به حالت اول

دکترت خوب باشه نه من راضی ام از عمل قبلم چون دماغ قبلیم خیلی افتضاح بود هم گوشتی بود هم قوز داشت هم خیلی بلند بود اما الان همه عیباش برطرف شده فقط گوشتیه

عزیزم نمونه کار ازش دیدی واسه بینی گوشتی ؟

آره برو تو اینستا نمونه هاشو ببین چون گفتی کرج میخوای وگرنه خودم نظرم با دکتر زمانیانه چون تخصصش بینی گوشتیه. منم تو این هفته میخوام برم مشاوره پیش زمانیان

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته