2777
2789

بچه ها من 23 سالمه الان چند سالی میشه که زیر چشم هام کلی چروک افتاده😔 توی نی نی سایت شنیدم که روغن کرچک برای چین و چروک زیر چشم خیلی خوبه ، الان از داروخانه گرفتم ولی روش نوشته خوراکی ، به نظرتون استفاده کنم تاثیر میذاره؟😢

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

واااای نگو از روغن کرچک😂😂😂😂

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بصورت موضعی فک کنم استفاده کنی اما برای اطراف چشم خیلی مواطب باش تو چشمت نره یا حساسیت ایجاد نکنه

پوست و نواحی دور چشم خیلی حساسه،

اگه خوراکی استفاده کنی،شکمت کار میکنه بسییییااااارررر😂😂😂

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من برا کل پوستم میزنم خیلی خوبه اما باید داخل چشم نره 

برای چین و چروک استفاده کردین؟ نتیجه گرفتین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من برا کل پوستم میزنم خیلی خوبه اما باید داخل چشم نره 

اگه به تمام صورت بزنیم جوش نمیزنیم؟

اره عالیه 

چه خوب عزیزم ، مال شما هم خوراکی بود؟ بعد چند وقت نتیجه گرفتین؟