به طور خلاصه مینویسم امیدوارم بدردتون بخوره
تو تاپیک ها دیدم همه با تیرگی ، پف ، چین و چروک و سیاهی دور چشک درگیرن بعضی ها هم روش های عجیب غریب پیشنهاد داده بودن که کلا اشتباهه
پوست زیر چشم خیلی حساسه اگر میخواید کارتون به جای باریک نکشه هر آشغالی و نزنید
تیرگی ، سیاهی ، پف به خاطر کمبود خواب و ... نیست پوست زیر چشم خیلی نازکه و هچقدر سن بالاتر بره حساس تر میشه و کلاژن سازی کمتر درنتیجه مشکل دارمیشه
تیرگی ها هم به خاطر رگ های خونی زیاد زیر چشم هست . سن که بالاتر میره یا به خاطر ژنتیک اینطوری میشه . کافئین باعث میشه این رگ ها سفت تر بشن و تیرگی کم یا رفع بشه
حالا اگر مشکل تیرگی ، پف و سیاهی داری بهتره از سرم کافئین استفاده کنی توصیه من هم برند اوردینری هست
اگر مشکل چین و چروک ، پف و... زیر چشم داری کرم دور چشم باید استفاده کنی که اونم توصیه م یه برندی مثل سراوی هست
حالا کی و چقدر و چند بار باید استفاده کنیم ؟ روزی دو بار روی صورت تمیز . روی پلک نمیزنید همون ناحیه زیر چشم . کرم و سرم فرقی نداره با نوک انگشت به صورت نقطه ای چنتا ضربه میزنید و خیلیییییی کم ماساز میدید که یه کم پخش بشه حداقل چند ماه استفاده کنید کرم دور چشمم معمولا 6 ماه اینا میرسه
من این دو تا برند و توصیه کردم باز خودتون اگر برند دیگه ای میشناسید بخرید ولی من ازینا مطمئن بودم هر چند که قیمتشون شاید یکم بیشتر باشه به نسبت بقیه برند ها اما چون محصول پر مصرفی نیست توصیه میکنم همون خوبشو بخرید
فقط دقت کنید اوردینری و سراوی که گفتم اکثر فروشگاه ها فییییک میفروشن حتی خودشونم خبر ندارن دو تا فروشگاه معرفی میکنم قبلا هم معرفی کرده بودم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران . دومیه فروشگاه سیسمونیه ولی آراشی های اصل هم داره ولی قیمت اوردینری استور بهتره . تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره البته برند های دیگه مثل کلینیک ، کوزارکس ، سیمپل و ... هم دارن ولی خب برای دور چشم من این دو تا برند و توصیه میکنم . در هر صورت مطمئن بشید از معتبر بودن فروشگاه چون میگم اکثرا حتی خودشونم نمیدونن فیک میفروشن
فیلر هم من خیلی توصیه نمیکنم ولی اگر این روتین و انجام دادید و نتیجه نگرفیتد برید سر وقت فیلر . فیلر ها هم اکثرا تقلببی و بی کیفیتن و 3-4 ماه بیشتر دوام ندارن تازه اگر مشکل ساز نشن .
من سعی میکنم به سوالاتتون جواب بدم اما همه رو نمیرسم واقعیت