2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زینک.

سویق گندم

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

قرص نه برو ازداروخانه شربت اشتها اور بخر یه عالمه مکمل و ویتامین داره خوشمزم هست خواهر زادم میخورد هی میگفت غذا میخوام

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
قرص نه برو ازداروخانه شربت اشتها اور بخر یه عالمه مکمل و ویتامین داره خوشمزم هست خواهر زادم میخورد ه ...

اسم شربته چیه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

سلام، عزیزم

من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده

لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه

لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، آنلاین هم می تونی رژیم بگیری، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی

یادمه هزینه اش هم خیلی مناسب بود نسبت به جاهای دیگه

و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/