2777
2789
عنوان

کسی بوده با بتای پایین باردار شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 16885 بازدید | 37 پست
ببخشید منظورتون از 63 یعنی زیر صد یا 63 صدم بودید 

نه عزیزم همون عدد 63

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم عاقبت این بارداریتون چی شد میشه لطفا بگید ؟

هیچی بتا اومد پایین منفی شدم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
هیچی بتا اومد پایین منفی شدم

تشخیص خارج رحمی ندادن؟ من بتام روز چهارده 17 و روز شانزده انتقال 23 حالا یدونه هم باید فردا بدم خودم همش می ترسم می گم نکنه جون خوب بالا نرفته خارج رحمی باشه میشع بهم بگید شما بعدش چکار کردین و ایا اصلا شک به خارج رحمی نکردن براتون و ایا نیاز نی سونو داده بشه برای شما سونو کردن توروخدا جوابمو بدید خدا خیرتون بده خیلی استرس دارم

در اندک من تویی فراوان یارب..
تشخیص خارج رحمی ندادن؟ من بتام روز چهارده 17 و روز شانزده انتقال 23 حالا یدونه هم باید فردا بدم خودم ...

ببخشید انقدر دور پیامتونو دیدم ،من ن خارج رحمی نبود اصلا خودش دفع شد

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳