بچه ها من ای وی اف انجام دادم و دیروز روز 16 انتقال جنینم بود ک ازمایش دادم و عدد بتام 25.29 بود ایا این بتا قابل اعتماده؟؟کسی بوده بتاش اینقدر پایین باشه بعد بالا بره و بارداری موفقی داشته باشه؟؟
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
سلام گلم عاقبت این بارداریتون چی شد میشه لطفا بگید ؟
هیچی بتا اومد پایین منفی شدم
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
تشخیص خارج رحمی ندادن؟ من بتام روز چهارده 17 و روز شانزده انتقال 23 حالا یدونه هم باید فردا بدم خودم همش می ترسم می گم نکنه جون خوب بالا نرفته خارج رحمی باشه میشع بهم بگید شما بعدش چکار کردین و ایا اصلا شک به خارج رحمی نکردن براتون و ایا نیاز نی سونو داده بشه برای شما سونو کردن توروخدا جوابمو بدید خدا خیرتون بده خیلی استرس دارم
تشخیص خارج رحمی ندادن؟ من بتام روز چهارده 17 و روز شانزده انتقال 23 حالا یدونه هم باید فردا بدم خودم ...
ببخشید انقدر دور پیامتونو دیدم ،من ن خارج رحمی نبود اصلا خودش دفع شد