2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله زود خوب میشه

علت تبش نگفتن از چیه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

به قاروق اعتقاد داری

دختر منم دو سالش

تب بی دلیل نشانه قاروق

من به تطر من پیش یه قاروق چی ببر ضرر نداره

من دخترم هروقت بی دلیل تب کنه میبرم قاروق چی اگه خوب شد که جه بهتر اگه نشد بعد میبرم دکتر البته تو ۹۰ درصد موارد با قاروق چی تبش درجا قطع شده و دیگه به دکتر نیازی نبوده

عزیزم کدوم شهری؟ من پسرم یک سال و نیمش بود تب و اسهال و استفراغ دکتر گفت اگه اب بدنش کم بشه بستری منم بستمش به اب   و او ار اس و ده روز طول کشید و مردم و زنده شدم.اسهالش روزی ۲۰ بار بودا بعد شد ۱۷  و ۱۵ و ۷ و ۴ تا خوب شد.وزنش ۲تا ۳ کیلو کم شد همشم تب داشت.به جز شیر خودم و اب همه چیو بالا میاورد

به قاروق اعتقاد داری دختر منم دو سالش تب بی دلیل نشانه قاروق من به تطر من پیش یه قاروق چی ببر ...

قارووق چیه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

@Alshefaa ☀️

🔰روان کردن شکم نوزاد و کودک هنگام #تب اهمیت دارد

استاد موسوی

💠 شکر قرمز(شکر نیشکر) برای زدودن تب و روان سازی شکم نوزاد مفید است و توان نوزاد و کودک را در مقابل #سرماخوردگی افزایش میدهد  

💠 در عین حال از مواد مغذی بسیاری برخوردار است که هنگام سرماخوردگی به کمک نوزاد یا کودک یا هر بیمار تب دار در هر سنی که باشد می آید

✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء✅

☀️دوای الهی=شفاءالهی☀️

یه صلوات میفرسیدبختم بازشه؟💔💝
قارووق چیه؟

یعنی یه چیزی تو گلو بچه گیر کرده

از علائمش بی استهایی تهوع اسهال و تب

منم نمیدونستم چیه یه بار خواهرشوهرم بهم گفت منم دخترم بردم و واقعا خوب شد

از اون به بعد به همه توصیه میکنم ببرن

عزیزم کدوم شهری؟ من پسرم یک سال و نیمش بود تب و اسهال و استفراغ دکتر گفت اگه اب بدنش کم بشه بستری من ...

خدا از دهنتون بشنوه و انشاالله خواهر زاده منم خوب بشه همینجوریه که شما گفتین  خیلی شدیده

دعاکنید بشه برام