2777
2789
عنوان

جاری حسود ول کن نیس

1715 بازدید | 105 پست

تو تاپیک قبلی گفتم اینجا هم باز تعریف میکنم

من یه برادر شوهر دارم که از شوهر من بزرگ تره ولی بعد از شوهر من ازدواج کرد

وضع مالیشم خوبه شوهر من نه

منو شوهرم با هم دوست بودیم وقتی شوهرم خواست بیاد خواستگاری این برادرش همش دعوا میکرد که خاک تو سرت برو جایی زن بگیر که پدر زنت پولدار باشه😑

بعد که ما عقد کردیم این در به در دنبال زن پولدار میگشت

خودش خونه و ماشین و همه چی داشت دنبال زن پولدار بود که دختره جهازش اماده باشه و عروسی کنن

خلاااصه در نهایت یه زنی گرفت که باباش بیکاره

یه خونه اجاره ای پایین شهر دارن

یه ماه بعد عقدم زنش باردار شد الان بچش ده ماهشه هنوزم جهاز نخریدن که برن سر زندگیشون 

حالا صب کنین بقیشو بگم

بعد منو شوهرمم چون نه اون پول داشت خونه بسازه نه من پول جهاز داشتم ۴ ساله عقدیم

حالا بعد چهار سال پدر شوهرم یه زمین بهمون داده که بسازیم این برادر شوهرم اومد دعواااا که باید نصفشو بدی به من

منم خیلی دلم شکست گفتم تو همه چی داری یه کم دلت برا برادرت بسوزه که بعد چهار سال تااازه میخواد بره شروع یه خونه ساختن کنه ولی کوتاه نیومد که نیومد

منم گفتم ایشالا یه ضرری بکنی که تا ته وجودت بسوزه

به قران قسم سر دو روز ۸۰ میلیون ضرر کرد😑😑😑

حالا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.