2777
2789
عنوان

هلو شو بدم؟ لیموشو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اسم کاربریت موسی است ولی تو امضات گفتی برای مامان شدنت دعا کنیم؟!!      

شاید موسی ها حامله میشن😂😂😂

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
تو اين تبليغ قبلا زنه مثل هاپو به شوهره ميگه كجا موندي پسسس الان ميگه كجا بوودي اقاا😂

حالا پا تختی رو نشون نمیدن ببینیم بلاخره لیموشو داد یا هلوشو  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
وقت مردم؟؟! خنده داره!

اره مگه شما وقت نمیزاری واسه تاپیک یا همون پستهایی ک میذارن؟؟ کجاش خنده داره بگید باهم بخندیم

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره مگه شما وقت نمیزاری واسه تاپیک یا همون پستهایی ک میذارن؟؟ کجاش خنده داره بگید باهم بخندیم

خب نرین

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
این جای تبلیغو چرا عوض کردن من نمفهمم؟😅😅😅

شب عروسیه خب باید خوش اخلاق باشه عروس  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

[QUOTE=111851691]همچین عنوان خودت هم ربطی به موضوعت نداشت ها نگی 

اونا ک باید مطلب را میگرفتن گرفتن

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این جای تبلیغو چرا عوض کردن من نمفهمم؟😅😅😅

عروسه داشت ادم ميخورد خو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤