2777
2789
رحم برای چی مگه کجاهات جوش میزد

خب ، فکر کنم می خواست مطمئن بشه مثلا تخمدان پلی کیستیک نداشته باشم سونو رو از رحم و تخمدان 2 بار شاید داد ولی آزمایش دو ماه یه بار بود آنزیمهای کبدی رو خوب یادمه می داد 

پشت گردن و کمر و بازو هام تا حدودی جوش داشت با صورتم 

کنارش ، لایه بردار و ماسک و کرم و.... بود

کلا خیلی خرج داشت خیلی 

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جوشات هورمونی بودن یا چرکی

هورمونی نبود 

چرکی بود شاید ولی بیشتر مشکلم جای جوش بود که قهوه ای میشد و حالا حالا ها نمی رفت 

جوش کم می زدم و پوستم چرب بود ولی جای جوشا همه باقی می موند تصور کن صورتت پر لک هاب کم رنگ و پر رنگ جوشای قدیمی اعصابم خورد می شد 

هورمونی نبود  چرکی بود شاید ولی بیشتر مشکلم جای جوش بود که قهوه ای میشد و حالا حالا ها نمی رفت ...

منم کم میزنم جوش ولی جاهای لعنتیشون نمیره قرمز میشه تا چند ماه جاشونم یه سوراخ کوچیک میشه کلا جوشامو دس نمیزنم ولی چرک داخلش بعد چند روز خودش میاد بیرون اونجایی که چرک ازش بیرون اونده سوراخ میمونه

خب جاهای قهوه ای شون چطوری رفت من یکم منافذم بازشده

عزیزم با صبر 

فقط تو یک کلمه میشه گفت صبر 

خیلی زحمت داشت 

لایه برداری خیلی حساسه کوچکترین بی دقتی فاجعه میشه یعنی پوست کلا می سوزه

منم کم میزنم جوش ولی جاهای لعنتیشون نمیره قرمز میشه تا چند ماه جاشونم یه سوراخ کوچیک میشه کلا جوشامو ...

گمونم شما احتمالا بعد از درمان با دارو و لایه بردار نیاز به پیلینگ و لیزر خاصی هم داشته باشه حفره برای من ایجاد نمیشد ولی می دیدم کسایی که فرورفتگی داشتن رو می گفت لیزرخاصی که اسمش یادم نیست رو باید بکنن