بچه هامن هفته پیش یه اگهی استخدام منشی توی دیوار دیدم خلاصه پیام دادم بهش خیلی صمیمی جواب داد و گف یه موسسه حقوقی ساختمانی هستش بعد قرارشد من دوروز بعدش برم برای مصاحبه که نشد برم و گفتم اگه امکان داره یه روز دیگه هماهنگ کنیم خلاصه درگیر یه مسائلی شدم و این قضیه یادم رف تااینکه دوشب پیش پیام داد که شنبه بیاین برامصاحبه بعد پرسید جسارتا کدوم سمت تهران هستید من بهش گفتم وگف چرا شنبه نمیاید من براش توصیح دادم بخاطر مراسم هفت یکی ازاقواممون نمیتونم شنبه برای مصاحبه بیام خلاصه یه جوری صمیمی پیام میداد بهم گف میتونی حرف بزنی که من اصلا جواب این پیامشو ندادم بعدگف چندسالته سنموگفتم وگفتم که من سابقه کارندارم و یجورایی حرفشو ربط دادم به کار حس میکردم ازطرز پیام دادنش یه پسر ۲۳ ۲۴ هست
خلاصه من امروز رفتم بادوستم محیط کارشو ببینم ولییییییییی بچه ها من نیم ساعت پشت در معطل بودم وقتی درو برام بازکرد😓خشت ازدستم افتاد
قیافه زنووونه اصلا یجوری بود به دوستم نگاه کردم واکنششو ببینم اونم مثه من بود خلاصه دعوت کرد بریم اتاقش یه برگه بهم داد پرکردم و سریع استخدامم کرد گف فردا بیا و فلان بعد گف اینجا زیاداومدن برامصاحبه ولی معلوم بود برای کارنیومدن و مورد داشتنتوشرکتم فقدخودش بود و ازش پرسیدم گف نه همه صبحا دادگاهن از۱۲ بع بعدمیان یه وکیل خانمم داریم ابدارچیمونم زنش مریضه بعد درمورد کارحرف زدواین داستانا ولی خیلی دوبه شکم همرو کامل تعریف کردم براتون تروخدا بهم بگید چیکارکنم اهاااا راسی حقوقشم بهم نگف درمورد حقوق هم حرف نزد رومم نمیشه ازش چیزی بپرسم اصلا برم پیشش برای کار یانه